x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Giulia și Vlad au câștigat aseară jocul de amuletă și Joker-ul etapei la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene: „A fost cel mai îngrozitor lucru!”

Giulia și Vlad au câștigat aseară jocul de amuletă și Joker-ul etapei la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene: „A fost cel mai îngrozitor lucru!”

de Redacția Jurnalul    |    19 Noi 2023   •   17:00
Giulia și Vlad au câștigat aseară jocul de amuletă și Joker-ul etapei la America Express. Concurenții, șocați de provocările junglei amazoniene: „A fost cel mai îngrozitor lucru!”

Joc de amuletă memorabil aseară, la America Express: cinci echipe, în loc de trei, s-au întrecut într-un joc de amuletă desfășurat pe teritoriul unui trib amazonian care a primit cu această ocazie pentru prima dată vizitatori europeni. Amuleta a fost câștigată de Giulia și Vlad Huidu, care au obținut și un Joker extrem de important. În seara aceasta, Drumul Soarelui șerpuiește chiar prin inima junglei amazoniene, către Munții Anzi: urmează o cursă epică pentru imunitate, cu misiuni inspirate de tradițiile șocante ale triburilor din zonă.

Ediția de ieri seară a celui mai dur reality show din România a dezvăluit un joc pentru amuletă și Joker cu totul aparte, întrucât concurenții au trăit experiența inedită de a fi oaspeții unui trib amazonian. De la aruncatul suliței la trasul cu săgeți printr-un tub, probele au explorat metodele străvechi de luptă și apărare ale indigenilor. Iar pentru o asemenea ocazie specială și regulile au fost speciale, cinci echipe, în loc de trei, calificându-se la amuletă. La final, câștigătorii au fost Giulia și Vlad Huidu, care au obținut și un Joker cu un avantaj ce poate fi decisiv dacă este folosit la momentul potrivit: cei doi pot sări peste una dintre misiuni în următoarele curse ale etapei.

          Aventura continuă în această seară, iar după o noapte petrecută acasă la tribul amazonian, echipele pornesc în cursa pentru imunitate chiar prin inima junglei, către Munții Anzi, într-un periplu de misiuni înlănțuite de cele mai stranii tradiții. Concurenții iau contact cu o cultură străveche și un mod de viață cu totul diferit. Dacă ziua va începe relaxant, cu un mic dejun tribal, continuarea aventurii va aduce probe de-a dreptul șocante pentru unii, inspirate de obiceiurile locului. Iar curățatul unor rădăcini de plante cu dinții este doar începutul… Niciunul dintre concurenți nu va uita senzațiile tari ale acestei experiențe, dar este un sacrificiu care trebuie asumat pentru a merge mai departe, cu atât mai mult cu cât în joc este imunitatea. ”Mai nășteam zece copii decât să fac ce-am făcut azi”, a declarat Giulia, după cea mai grea pobă. ”Era o durere cumplită”, a mărturisit Tony Galeș. ”În momentul ăla, am simțit că mor. A fost cel mai îngrozitor lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Am zis: «Gata, plec acasă!»”, a povestit Romică Țociu. De altfel, presiunea cursei și dificultatea misiunilor vor declanșa momente pline de tensiune în majoritatea echipelor aflate pe Drumul Soarelui. Ce misiuni îi așteaptă pe concurenți și cine va câștiga imunitatea telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY disearăm de la ora 21:00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×