x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ultimul capitol al poveştii de iubire unice Lia- Soţia soţului meu are premiera astăzi, de la 20.30 la Antena 1

Ultimul capitol al poveştii de iubire unice Lia- Soţia soţului meu are premiera astăzi, de la 20.30 la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2024   •   15:15
Ultimul capitol al poveştii de iubire unice Lia- Soţia soţului meu are premiera astăzi, de la 20.30 la Antena 1

Ultimul capitol al poveştii de iubire unice, care a captivat milioane de telespectatori, Lia – Soţia soţului meu, şi totodată cel mai intens sezon, va avea premiera astăzi, de la 20.30, la Antena 1. Cel de-al patrulea sezon al proiectului semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production va aduce în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, noi intrigi şi poveşti dramatice ce nu par să îşi găsească rezolvarea.

După o încheiere a celui de-al treilea sezon, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei.  În ultimele episoade ale proiectului semnat Ruxandra Ion, un nou accident de maşină a zguduit din temelii familia Vornicu, iar vestea de la medici legată de starea lui Petru (Ştefan Floroaica) a căzut ca un trăsnet: „Pacientul are hemoragie cerebrală. Şi dacă îşi revine, e posibil să nu mai fie aceeaşi persoană!”. Veştile proaste au continuat de-a lungul întregii seri: „Soţul dumneavoastră nu are activitate cerebrală. E ţinut în viaţă de aparate. Recomand familiei să îşi ia la revedere şi să îl deconecteze!”, au fost cuvintele pe care Lia (Ana Bodea) pur şi simplu nu a vrut să le accepte. În tot acest timp, Alice (Ioana Blaj) a luat o decizie care va schimba complet intriga serialului. „E o moarte suspectă! Am venit să iau probe!”, le-a spus Nadia (Oana Moşneagu) lui Alice şi Otiliei, referitor la moartea lui Gianni Rocca. Pentru Lia însă, veştile şocante au continuat, aflând că este însărcinată: „Petru, am nevoie de tine! O să avem un copil! Vreau să te cunoască. Vreau să ştie ce om bun eşti! Te rog, întoarce-te la noi!”. Rugăminţile aprige ale Liei au fost ascultate, însă lucrurile au luat o turnură complet şocantă pentru ea: „Cine eşti?” au fost cuvintele lui Petru atunci când s-a trezit din coma indusă.

Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), dacă va reuşi acesta să îşi amintească cine este de fapt şi de drept cea cu care vrea să îşi trăiască povestea de iubire, dar şi deznodământul fiecărui personaj din poveste va putea fi urmărit în noul sezon Lia – Soţia soţului meu, în această toamnă, începând de astăzi, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, la Antena 1.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×