x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Lidia Buble, Andreea Antonescu, Grațiela Duban, Simona Trașcă, Andrei Ștefănescu, Florin Neby, Kamara și Andrei Andrei vin la “Splash! Vedete la apă”

Lidia Buble, Andreea Antonescu, Grațiela Duban, Simona Trașcă, Andrei Ștefănescu, Florin Neby, Kamara și Andrei Andrei vin la “Splash! Vedete la apă”

05 Aug 2015   •   19:04
Lidia Buble, Andreea Antonescu, Grațiela Duban, Simona Trașcă, Andrei Ștefănescu, Florin Neby, Kamara și Andrei Andrei vin la “Splash! Vedete la apă”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Joi, 6 august, și vineri, 7 august, de la ora 20.30, la „Splash! Vedete la apă”, Lidia Buble, Andreea Antonescu, Grațiela Duban, Simona Trașcă, Andrei Ștefănescu, Florin Neby, Kamara și Andrei Andrei își vor demonstra talentul și curajul în ceea ce privește salturile în apă de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Cu toții vor încerca să-și depășească limitele și să execute corect o săritură cât mai spectaculoasă, pentru o cauză nobilă: două micuțe campioane la sărituri în apă, Marina și Andreea Sandu, care își doresc să facă performanță și de acum încolo. La finalul celor două seri, doar trei dintre cele opt vedete vor merge mai departe, în semifinale.

De asemenea, Rona Hartner va veni în emisiune, dornică să sară, și va explica de ce nu a ajuns în ediția precedentă. Dacă jurații Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda vor accepta ca aceasta să urce la platformă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi și vineri seara.

În ediția din această săptămână a show-ului, Andreea Antonescu și Grațiela Duban se vor arunca în bazinul de șase metri adâncime fără să știe să înoate. Cine le va ajuta pe cele două curajoase concurente să iasă din apă, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi și vineri seara.



De asemenea, Lidia Buble și Kamara își vor executa săriturile, în ciuda problemelor de sănătate din acel moment. Lidia avea otită, iar medicul i-a interzis să sară în apă, existând pericolul să-și fisureze timpanul, iar Kamara era chinuit de dureri la umărul drept, în urma unei accidentări de la antrenamente.

La rândul său, Andrei Ștefănescu va avea parte de o surpriză de proporții, atunci când își va vedea unul dintre părinți, la platformă, pregătit să execute o săritură curajoasă.



Ce salturi au ales să facă Simona Trașcă, “burlacul” Andrei Andrei și campionul european și mondial la gimnastică aerobică Florin Neby și care vor fi cele trei vedete care se vor califica în semifinale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi și vineri, de la ora 20.30, într-o ediție spectaculoasă și emoționantă a show-ului “Splash! Vedete la apă”.

×
Subiecte în articol: Splash! Vedete la apă