x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media HBO MAX ajunge în 6 țări din Europa. Când se va lansa în România

HBO MAX ajunge în 6 țări din Europa. Când se va lansa în România

08 Sep 2021   •   20:30
HBO MAX ajunge în 6 țări din Europa. Când se va lansa în România

Serviciul HBO Max va fi disponibil în Europa începând cu data de 26 octombrie. Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda, Spania și Andorra vor fi primele șase țări europene ce vor avea acces la serviciul de streaming.

În 2022, HBO Max va fi disponibil în alte 14 state: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Platforma va fi lansată și în alte teritorii pe parcursul anului viitor.

HBO Max va fi disponibil atât pentru noii abonați, cât și pentru abonații existenți HBO Spania, HBO Nordic, HBO GO și HBO Portugalia (direct sau prin intermediul partenerilor oficiali).

În luna mai a acestui an, HBO Max a împlinit un an de la lansarea din S.U.A., iar pe 29 iunie a devenit disponibil în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe, marcând astfel prima lansare în afara Statelor Unite.

HBO Max este platforma de streaming a WarnerMedia, oferind titluri produse de HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020, iar un nou abonament mai ieftin, cu reclame, a fost introdus în iunie 2021. HBO Max a fost lansat de curând în 39 de piețe din America Latină și Caraibe, iar în Europa HBO Max va fi introdus în a doua parte a anului și anul viitor pe măsură ce va înlocui serviciile de streaming HBO.

Mediafax

×
Subiecte în articol: HBO