x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Moment emoționant. Marina Voica vine, în premieră, să cânte la “Te cunosc de undeva!”

Moment emoționant. Marina Voica vine, în premieră, să cânte la “Te cunosc de undeva!”

15 Sep 2016   •   00:30
Moment emoționant. Marina Voica vine, în premieră, să cânte la “Te cunosc de undeva!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Marina Voica vine sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, în premieră la “Te cunosc de undeva!”, să cânte împreună cu Florin Ristei și trupa sa, FreeStay, câteva dintre cele mai îndrăgite melodii din repertoriul propriu, într-un moment emoționant.

 

M-am simțit extraordinar de bine pe scena de la Te cunosc de undeva!. Și am avut emoții foarte mari! De altfel, nici nu am putut dormi în noaptea dinaintea filmării, din cauza emoțiilor. Am fost foarte concentrată, pentru că era ceva neobișnuit pentru mine să cânt live - în condițiile în care n-am avut timp să repetăm foarte mult, eu fiind o persoană foarte meticuloasă -, alături de un tânăr care cântă foarte bine, precum Florin, și îmi doream să iasă foarte bine. Le mulțumesc băieților din trupă că m-au susținut și am fost mândră să fiu acompaniată de niște băieți atât de talentați și pretențioși. Și sper că și ei au fost mândri de mine”, spune marea artistă Marina Voica.

La fel de mândri și de emoționați s-au simțit și FreeStay, în frunte cu Ristei. “A fost un moment emoționant pentru noi. Și ne-am simțit extraordinar de bine. Doamna Marina Voica este o superprofesionistă! A fost o provocare pentru noi și am vrut să ne ridicăm la nivelul dumneaei, știind că are la bază școala rusească de muzică, una dintre cele mai riguroase din lume. Suntem și noi la fel de mândri că am cântat împreună!”, spune Florin Ristei.

Cum vor reacționa cei patru jurați și prezentatorii show-ului la întâlnirea cu marea artistă Marina Voica, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

 

×