x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

24 Feb 2009   •   00:00

De azi, 12 Martie, începe numărătoarea inversă pentru ale­gerea preşedintelui României. Un AMR de 9 luni până la 12 Decembrie. Cât o sarcină dificilă pe care o uiţi instantaneu, când apare minunea. Cezarul nostru, cu ursitoare portocalii, ar putea fi pus în umbră de apariţia altuia mai mic şi mai în­drăgit. Voi încerca să analizez şansele unor contracandidaţi ai lui Traian Băsescu. Nu înainte de a spune că, după patru ani şi trei luni de mandat, actualul preşedinte este pe locul întâi în sondaje.








Am trimis un drept la replica ziarului Cancan, in urma unor aberatii scrise din nou despre familia mea cu o zi inainte . Admit, l-au publicat integral, dar pentru ca dl Radu Budeanu, patronul ziarului Cancan e bun prieten cu fostul meu sot, acesta din urma a avut acces primul la dreptul meu la replica. Rezultatul ? A aparut dreptul la replica, cu "analiza pe text", facuta ca la biopsie, cu toate organele pe masa, bashca inca o precizare a ziarului Cancan, cum ca tot eu mint cu privire la ora la care m-am mutat cu copilul la hotel. Da, ati citit bine, din prietenia si afacerile pe care fostul meu sot si Radu Budeanu le au impreuna, a rezultat o incalcare grava nu numai a drepturilor mele la replica, la aparare a imaginii si a familiei mele , dar si a pricipiilor dupa care ar trebui sa se practice jurnalismul.

A aparut, astfel, dreptul dreptului la replica. Cu alte cuvinte, ca in atatea alte circumstante, milionarii sfideaza legile, bunul simt, cumpara pe oricine, platesc martori sa spuna ce vor ei,  inventeaza situatii din care doar ei au de castigat, isi cumpara si copii, la nevoie. Exista acolo un amanunt inspaimantator - ziarul Cancan sustine, citand un reporter de-al lor, ca , totusi , copilul meu tipa "nu vreau".  Desi am trimis un drept la replica ferm, care nu trebuia nici trunchiat, nici inca o data contrazis de argumente mincinoase, ziarul Cancan , cu o ticalosie abominabila, face din nou aceasta referire odioasa la adresa copilului meu, informatie de care probabil fostul sot si avocata vor avea nevoie in eventualul proces de obtinere a custodiei copilului. 

×
Subiecte în articol: antimonden