x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Pușcaș, despre regrete: ”Îmi pare rău că nu am studiat muzica”

Alina Pușcaș, despre regrete: ”Îmi pare rău că nu am studiat muzica”

28 Noi 2018   •   16:24
Alina Pușcaș, despre regrete: ”Îmi pare rău că nu am studiat muzica”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Alina Pușcaș, îndrăgita actriță din Fructul oprit și prezentatoare Te cunosc de undeva!” vorbește despre pasiunile și regretele sale, astăzi, de la ora 17.30,  în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, difuzată la Happy Channel.

Răspunzând la un șir de 61 de întrebări, Alina Pușcaș mărturisește că și-ar fi dorit foarte mult să studieze muzica, pentru că simte că are această înclinare artistică. ”Îmi place foarte mult muzica și îmi pare rău că nu am studiat-o, atât vocal cât și instrumental. Aș fi vrut să studiez pianul. Și vioara, deși e mai complicată, dar eu niciodată nu am fugit de lucrurile complicate. Aș fi început cu pianul și pentru că înțeleg că așa se începe, dar și pentru că îmi place mult pianul. Este complicat să mai merg la școală acum, să studiez muzica, pentru că nu mai am timp. Nu aș putea să fac azi o oră, peste o lună o oră”, mărturisește Alina Pușcaș în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, de la Happy Channel.

Vorbind despre viața personală, mămica Alina Pușcaș spune despre ea că se consideră echilibrată în ceea ce privește modul în care își crește copiii. ”Cred că sunt o mamă echilibrată. Nu sunt nici foarte disperată să protejez cu orice preț copilul, să-I țin într-un cocon, dar nici foarte lejeră. De exemplu mă panichez dacă simt că ar putea fi într-un pericol. Mi-e teamă de partea asta cu îmbolnăvirile, pentru că am avut multe episoade, mai ales cu Alex”, mai spune Alina Pușcaș.

Care sunt cele mai dorințe și temeri ale Alinei Pușcaș, ce nu ar face niciodată, care sunt obiceiurile ei și ce detestă cel mai tare pe lume, telespectatorii vor afla, astăzi, de la 17.30, la Happy Channel, în cadrul emisiunii ”CulTOUR”, prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman.

 

 

×
Subiecte în articol: alina puscas