x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Pușcas revine la marea sa pasiune: “Îmi era dor de actorie!”

Alina Pușcas revine la marea sa pasiune: “Îmi era dor de actorie!”

01 Noi 2017   •   11:27
Alina Pușcas revine la marea sa pasiune: “Îmi era dor de actorie!”
Sursa foto: MIHAI STETCU

Fanii au urmărit-o cu sufletul la gură în “Narcisa sălbatică”, iar în curând, o vor putea vedea evoluând într-un nou serial al Antenei 1. Alina Pușcaș s-a întors pe platourile de înregistrare, dând startul filmărilor, alături de mari actori, pentru “Fructul oprit”, noua producție realizată de Ruxandra Ion.

În urmă cu șase ani și-a făcut debutul în actorie, iar acum, revine la marea sa dragoste! Alina Pușcaș face parte din distribuția noului serial, care va putea fi urmărit în curând la Antena 1.

“<< Fructul Oprit>> este o nouă provocare pentru mine și  împlinirea unei dorințe de a juca din nou. Îmi era dor de actorie!”, mărturisește frumoasa vedetă a Antenei 1.

În “Fructul oprit”, serial produs și regizat de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Simona Macovei și Radu Grigore, Alina o interpretează pe Silvia, o fire sensibilă, stilată și educată, mereu protejată de către cei din familie. Este ușor manipulată de mama ei și nu știe adevărul despre moartea tatălui. Se căsătorește cu Mihai pentru că este însărcinată. Își iubește soțul, dar mereu va avea o slăbiciune pentru Alex.  

Personajul meu este cuminte, prea cuminte, la locul lui. Sincer, mi-aș fi dorit un personaj negativ. Și în << Narcisa sălbatică>>, am fost cap coadă personaj pozitiv, mai făceam eu câte o ghidușie, că eram copilăroasă și așa cerea personajul. Mi-aș fi dorit să nu fiu acel împăciuitor, așa cum este personajul meu. Silvia este acea persoană care își dorește să nu se certe nimeni în jurul ei, să fie toată lumea mulțumită, o idealistă cumva.” , spune ea.

Personajul pe care în interpretează în noua producție a Antenei 1 îi seamănă extrem de mult, motiv pentru care Alina își dorește nespus să dea viață unui rol negativ.

Și eu sunt idealistă, și eu îmi doresc familia perfectă, și eu îmi doresc să fie totul din iubire, din dragoste, nimic altceva. Nu sunt răzbunătoare, dar îmi doresc să joc un personaj răzbunător, pentru că mi-ar plăcea să mă joc cu lucrurile astea. Cred că fiecare dintre noi avem o doză din fiecare, dar probabil ni le stăpânim foarte bine, trebuie să se întâmple ceva, să le scoți la suprafață. Pentru faptul că sunt o idealistă, nu aș vrea să joc tot asta, aș vrea să joc un contre-emploi! O viperă, o scorpie!”, completează Alina.  

Despre colegii ei, vedeta are numai cuvinte de laudă. “Mi se pare o gașcă tare drăguță, îmi plac toți!”, concluzionează actrița, pe care telespectatorii o pot urmări în curând la Antena 1, în “Fructul oprit”.

×
Subiecte în articol: alina puscas