x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden America - Minodora a cantat intr-un bar de negri

America - Minodora a cantat intr-un bar de negri

10 Dec 2004   •   00:00

MONDEN
TURNEU - Lux, distractie si voie buna pe meleaguri americane Minodora si Catalin Arabu s-au intors dintr-un turneu pe care l-au avut in sase orase din SUA. Solista este foarte mandra de faptul ca a reusit sa cante live, intr-un bar de negri.
ROXANA I. ANCUTA

INEDIT. Romanii au cantat pentru prima oara intr-un bar de negri
Au stat sapte saptamani pe pamant american. Le-au cantat romanilor din diaspora, au vizitat tot ce era de vizitat, s-au distrat, au chefuit, s-au plimbat si au facut aproape 1000 de fotografii. Minodora si Catalin Arabu au sustinut un program artistic in fiecare week-end, la Chicago, in Detroit, in Florida, la New York, in Los Angeles si Las Vegas. Au ajuns sa vada pentru a doua oara aceste meleaguri, insa de data aceasta li s-a parut ca succesul pe care l-au avut in fata publicului a fost neasteptat de mare. "In cursul saptamanii aveam liber si mergeam sa ne plimbam. Am fost la Hollywood, am vazut Walk of Fame, am facut o poza cu Robert de Niro, insa, trebuie sa recunosc ca era trucata, iar Minodora a facut acelasi gen de fotografie, dar cu Mariah Carey", povesteste Catalin.

"SARACA INIMA ME". "Unul dintre momentele inedite de care a avut parte Minodora s-a intamplat intr-un bar de negri. Solista a intrat pur si simplu in acel local si s-a trezit ca vrea si ea sa cante pe scena, alaturi de muzicantii prezenti acolo. "In barul respectiv se canta numai live, si imediat ce am intrat bar, Minodora s-a dus la unul dintre ei spunandu-i ca vrea si ea sa urce pe scena. Au fost incantati de idee, numai ca au rugat-o sa-i astepte sa faca o pauza, ca apoi sa o prezinte si pe ea. A cantat vreo patru piese internationale, impreuna cu ei, iar eu am interpretat ceva la tobe. Minodora a avut succes cu «Saraca inima me’» pe ritmuri de jazz". Dupa doua ore de stat in acel bar exclusiv pentru negri, Catalin si Minodora au facut schimb de numere de telefon si adrese de e-mail cu artistii locului, sperand ca odata, poate vor mai avea ocazia sa se intalneasca.

NOUA BAGAJE. Cand au plecat din Romania, cantaretii au carat dupa ei numai doua genti de voiaj. La intoarcere, abia s-au descurcat cu noua bagaje, si asta dupa ce mai trimisesera inca trei inainte, in tara. "Ne-am cumparat haine, incaltaminte, aparat foto...Ne-am facut absolut toate poftele. Ne-am cazat si la cel mai scump hotel din Las Vegas. Am stat la etajul 31, intr-o camera de VIP. Ne-am simtit foarte bine". Cel mai inalt nivel pe care "l-au atins" acolo, a fost etajul 106, in Sears Tower, din Chicago. De asemenea, au reusit chiar sa bea cafea la o inaltime apreciabila...etajul 96. Toate bune si frumoase pentru Minodora si Catalin, mai putin faptul ca atata timp cat au stat in America, au cheltuit mai multi bani decat au castigat. Dar, pentru ei mai putin conteaza acest aspect, atata vreme cat si-au indeplinit toate dorintele.

POFTE

"Ne-am cumparat haine, incaltaminte, aparat foto... Ne-am facut absolut toate poftele. Ne-am cazat si la cel mai scump hotel din Las Vegas. Am stat la etajul 31, intr-o camera de VIP. Ne-am simtit foarte bine" - Catalin Arabu

VOR SA FACA SCOALA POPULARA DE ARTA
Solistii pregatesc pentru perioada imediat urmatoare un CD "Best Of" cu piesele lor, iar dupa sarbatori fiecare dintre ei intentioneaza sa lanseze pe piata muzicala, individual, cate un album.

In planuri mai sunt trecute si finalizarea proiectului legat de infiintarea unei scoli populare de arta, si nunta lor, despre care spun cu siguranta ca va avea loc in 2005.

"Suntem fericiti si trebuie sa facem si pasul acesta. Sigur vom face nunta anul viitor si apoi, ne vom gandi si la copii. M-as bucura insa, daca as vedea-o mai des pe Minodora in fusta. Aproape niciodata nu poarta asa ceva si acum fac tot posibilul sa o conving sa imbrace o fusta".
×
Subiecte în articol: antimonden ne-am minodora