x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Marin: ”Am avut multe necazuri, multe motive de tristețe în viață”

Andreea Marin: ”Am avut multe necazuri, multe motive de tristețe în viață”

21 Dec 2017   •   16:51
Andreea Marin:  ”Am avut multe necazuri, multe motive de tristețe în viață”

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul românesc, se consideră o persoană norocoasă, care a fost înzestrată cu multă putere de luptă. Invitată de Florentina Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, ea vorbește despre felul cum a reușit să facă față greutăților din viață.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu o forță interioară care m-a ajutat în cele mai grele momente din viață și pentru șansele pe care mi le-a oferit în viață. Și când am primit ceva negativ, tulburător, dureros, a fost ceva ce m-a călit. Bineînțeles că ne dorim să ne călim pe o cale mai ușoară, dar se întâmplă și așa. (...)Fericirea mea nu trebuie să depindă de altcineva, dar e o bucurie să o construiesc împreună cu cineva. Am avut multe necazuri, multe motive de tristețe în viață, dar am învățat cum să le fac față și că nu se termină lumea. Trebuie doar să acceptăm acea nereușită de moment, să descoperim ce e pozitiv în ea, sigur avem ceva de învățat de acolo”, spune Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”  de la Antena Stars.

Despre felul cum a învățat să treacă peste greutăți, dar și despre valorile pe care i le transmite fetiței ei, Violeta, care acum are 10 ani, Andreea Marin vorbește sâmbătă, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars. 

×
Subiecte în articol: andreea marin