x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bal la Palat - Un vals si 15.000 de euro

Bal la Palat - Un vals si 15.000 de euro

de Anca Stanescu    |    13 Feb 2007   •   00:00
Bal la Palat - Un vals si 15.000 de euro

Sambata, 17 februarie 2007, Palatul Parlamentului va gazdui cel de-al doilea bal vienez. Ultimul bal dateaza tocmai din 1914, anul trecut reluandu-se traditia.

Atmosfera speciala va fi asigurata de celebra Schonbrunner Schlossorchester din Viena, dar si de alti invitati-surpriza. Suma care se estimeaza ca va fi stransa din vanzarea biletelor de participare se ridica la 15.000 de euro. Insa donatiile particulare vor fi cu mult mai generoase. Au fost scoase la vanzare 1.100 de bilete, dintre care au mai ramas 50.

ORGANIZARE IN DETALIU. Fondurile vizeaza in principal organizatia United Way care la randul ei va sprijini multe fundatii din Romania. Organizarea va fi foarte riguroasa, fiecare detaliu fiind pus la punct cu mare precizie. Spre exemplu, asezarea paharelor pe mese nu va fi facuta decat dupa ce distantele dintre acestea vor fi masurate "la milimetru".

Una dintre atractiile serii - dansul a peste 40 de perechi de debutanti - va fi reluata la miezul noptii, intr-o maniera inedita, de toti aceia ce se vor incumeta sa paseasca pe scena in acordurile valsurilor vieneze.
Asadar, iata ca in fostul "Mic Paris" reinvie o traditie de secole din Austria.
Christian Silva/JURNALUL NATIONAL
LA CALD. La conferinta s-a anuntat ca ringul de dans va fi de 600 mp

×
Subiecte în articol: antimonden