x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară: „Am fost ocupați”

Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară: „Am fost ocupați”

de Anastasia Paul    |    13 Feb 2023   •   19:45
Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară: „Am fost ocupați”
Sursa foto: Hepta

Cuplul de actori Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară.

Actrița de 35 de ani a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de soțul ei, în vârstă de 46 de ani, și de mama acestuia, Tammy Reynolds. 

„Puppy Bowl Sunday 2023 a fost ocupată”, a scris ea pe rețeaua de socializare. Postarea conține și fotografii cu preparatele lor de la Super Bowl.

Vedeta din "Gossip Girl" a apărut într-o pereche de jeanși și un top negru multat, ceea ce indică faptul că nu mai este însărcinată. Bebelușul se alătură astfel celorlalți trei copii ai cuplului, James 8 ani, Inez 6 ani și Betty 3 ani, scrie people.com.

Mulți dintre admiratorii actriței au lăsat comentarii la imagine.

"Postare epică! Din toate motivele!!!" a scris creatorul Deadpool Rob Liefeld.

 

 

Blake a spus, anul trecut, că urma să devină mamă la sfârșitul lui 2023. Apoi s-a plâns că este urmărită constant de fotografi iar pentru a fi lăsată în pace a postat pe Instagram fotografii cu ea însărcinată.

Într-un discurs emoționant înainte ca Reynolds să accepte prestigiosul American Cinematheque Award în Los Angeles luna trecută, Lively a împărtășit poveștile din culise despre pasiunea față de profesie a soțului său dar și despre dragostea față de familie.  

„El a contribuit atât de mult la fericirea lumii prin arta sa, inima, filantropia, umorul, integritatea, etica sa de neegalat, lejeritatea autodeprecierii, profunzimile din rolurile sale ”, a spus actrița. „Și acum eu și fetele noastre suntem familia lui. Și, la fel ca acel băiat de 19 ani care obișnuia să facă naveta acasă, în Canada, el alergă la noi, fie că se află peste ocean sau la o întâlnire vizavi”, adaugă Lively.

„Poate să apară plin de noroi, sânge fals, sânge real, cicatrici protetice, costume de supererou, pantofi sau machiaj de clovn, tati vine mereu acasă. Și acel bărbat se întoarce la viața lui reală. Este capabil să fie totul pentru toată lumea. Este cea mai prezentă persoană pe care o vei întâlni vreodată. Și da, el creează magie în munca lui, dar el creează magie și în viața lui reală”, a continuat ea.

Lively și-a dezvăluit pentru prima dată sarcina cu cel de-al patrulea copil în luna septembrie 2022, debutând pe covorul roșu pentru cea de-a 10-a ediție anuală a Forbes Power Women's Summit.

Cuplul încearcă să-și țină viața privată dincolo de ochii presei. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

 


 

 

×
Subiecte în articol: blake lively ryan reynolds copil