x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Catrinel nu-l regreta pe Viziru

Catrinel nu-l regreta pe Viziru

24 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Fermecatoarea Catrinel Sandu nu mai are nevoie de bodyguarzi, deoarece este supravegheata 24 de ore din 24 de un super-cerber, in persoana PR-ului National TV, Daniela Balaei.
HORATIU TUDPR

National TV s-a mutat cu catel si purcel in statiunea Olimp, unde realizeaza cateva emisiuni estivale. Punctul de atractie: cateva fete extrem de mediatizate, cum ar fi, de exemplu, Catrinel Sandu sau Dana Nalbaru.

TINTA. Popularitatea lor se datoreaza in mare masura iubitilor fosti sau actuali - Lucian Viziru, respectiv mult mai titratul vocalist al grupului Voltaj, Calin Goia. Deplasarea noastra in Olimp a avut o tinta precisa, si anume intalnirea cu Catrinel Sandu, prezentatoarea emisiunii Scandic Bar, produsa de Alice Dumitrescu.

Am fost curiosi sa aflam povestea din spatele povestilor legate de Catrinel Sandu si Lucian Viziru. Spre lauda ei si spre nenorocul rumegatorilor de barfe, blonda a avut doar cuvinte de lauda la adresa fostului iubit, despre care a spus din start ca va ramane in sufletul ei drept cea mai frumoasa experienta de pana acum.

TRISTETE. Chiar daca a incercat sa isi ascunda nefericirea sub masca unui zambet impecabil, totusi pe chipul sau se putea citi o umbra de tristete. Oricat de tare ai incerca sa te tii, nu poti sa stergi cu buretele un basm care a durat cinci ani si din care te-ai trezit dureros de brusc. Singurele amanunte pe care le-am aflat de la Catrinel au fost acelea ca s-a trezit cu un telefon de la Lucian, acesta spunandu-i ca totul s-a terminat intre ei, fara prea multe detalii.

Catrinel ne-a spus ca intre ei nu este totul lamurit, urmand ca lucrurile sa se limpezeasca la toamna, cand amandoi se vor intoarce acasa.

Deocamdata, isi face cat poate de bine munca la "Scandic Bar" si incearca sa uite de necazurile personale, alaturi de colegii detasati pe vara la mare.

PARINTII II RESPECTA DECIZIA

Lucrurile nu sunt pe deplin lamurite intre Catrinel si Lucian, avand in vedere ca impart un apartament inchiriat in Bucuresti. Nu se stie nici cum isi vor imparti banii stransi si actiunile firmei pe care o detin impreuna.

Intrebata cum au primit parintii lor vestea despartirii, Catrinel a spus ca bineinteles ca nu le-a convenit, dar ca le respecta decizia. Mai mult, mama ei a trimis echipei de la National TV o prajitura imensa si un castron urias cu salata de vinete. Mesajul probabil era: "Cu burta plina uiti de necazuri". Concluzia intrevederii cu Catrinel este aceea ca nu regreta cei cinci ani petrecuti alaturi de Viziru, dar, ca in "Pe aripile vantului", totul s-a terminat neverosimil si inexplicabil de brusc.

A urmat o sedinta foto in care Catrinel Sandu a demonstrat ca putina celebritate i se datoreaza modului elegant in care stie sa pozeze. Bineinteles ca si la sedinta foto stralucitoarea Catrinel a fost bine pazita de umbra sa, PR-ul de la National TV, Daniela Balaei.

Musafir nepoftit - Andra s-a trezit cu o musca in gura

Mai stiti vorba aia "Inchide gura ca-ti intra musca cu trasura?". Ei bine, atunci cand esti cantaret, n-ai cum sa stai cu gura inchisa nici macar daca faci playback, daramite atunci cand interpretezi piesele live.

DELICATESA. Mai multi interpreti au patit-o pe pielea lor anul acesta, pe Litoral. Miercuri, Andra a avut un spectacol la Jupiter si, in toiul recitalului, o musculita a dat o raita prin cavitatea bucala a solistei. Frumusica Andra a lasat microfonul balta si a fugit in culise, unde a inceput sa scuipe de mama focului, oripilata de intrusul care i-a aterizat pe limba. Si Catalin de la Autentic a gustat recent o asemenea "delicatesa", dar nu intr-un restaurant cu specific asiatic, ci tot pe scena si tot la un concert. Pericolul ii paste mai ales pe solistii care sustin spectacole in teatrele de vara de la malul Marii Negre, dat fiind ca micile zburatoare sunt atrase de luminile reflectoarelor.

"DALMATIAN". Probabil ca musculitele confunda cheliuta Autenticului Catalin Bota cu becurile cu multi wati in jurul carora se invart. Ca sa scape de insistentele ganganii, el isi trage palaria pe cap la fiecare concert, dar tot se trezeste cu musca pe... clop. De la "beculetul" lui Catalin pana la hainele colegului sau de trupa, Denis, nu mai e decat un singur... bazait. Acesta din urma intra pe scena imbracat cu clasicele ii albe decorate cu motive florale pe care insectele le folosesc pe post de pista de aterizare. Asa ca, nu de putine ori, solistul etno iese cu hainele pline de gandacei inaripati, aratand ca un veritabil dalmatian. (Catalina Iancu)

LA CALD

  • CARMEN SERBAN A RAMAS BATAND DIN BUZE. Deseori, solista canta la spectacolele de pe Litoral, si canta, si canta... de parca ar fi la nunta. Adica nu se mai opreste. La fel s-a intamplat si miercuri seara, la Jupiter, cand nu se mai dadea dusa de pe scena. Nu stim daca intentionat sau nu, dar la un moment dat s-a oprit curentul. Cantareata a banuit probabil ca a depasit timpul care-i fusese alocat pentru recital si s-a rugat de organizatori sa-i mai lase un minut-doua pentru a-si termina melodia, pe care o lasase la jumatate. (Catalina Iancu)

  • JEAN PALER S-A DAT LA FUNDUL MARII. Printre vedetele care s-au scufundat anul acesta, dar la propriu, se numara si actorul Jean Paler. Insa n-a putut admira lumea subacvatica de prea multe ori, fiindca apa este inca foarte rece. "Am coborat pana pe la vreo 4 metri, dar mi se parea ca am trecut deja intr-o alta lume. Cateodata imi pare rau ca m-am nascut la suprafata, data fiind linistea de pe fundul marii. Imi plac pestii, care sunt foarte curiosi, si astept o vreme mai calda sa le mai fac o vizita", ne-a declarat cunoscutul artist. (Catalina Iancu)

  • KULLYO POARTA DOAR UN CIORAP. Trupa The Maniack e preferata turistilor de pe Litoral. Interpretii Kullyo si Nelly au schimbat macazul si au dat-o pe muzica etno, pe motiv ca astfel fericesc spectatorii. Dupa celebrul scandal cu Nick de la N&D, pe seama tunsorii identice, Kullyo tot n-a renuntat la cararile de pe cap, facute zilnic cu masina de ras. Dupa cum vedeti degeaba incerci sa fii original, ca se gaseste cineva sa te bruieze. Kullyo s-a gandit sa iasa in evidenta macar cu tinuta vestimentara. Astfel, el poarta pe scena doar un ciorap. (Simona Ecovoiu)

  • COMBINATIE VESTIMENTARA. Bosquito se numara printre putinii artisti care nu se ascund de fani. Radu se plimba fara nici un fel de probleme pe faleza, la Mamaia. Atragea atentia insa prin combinatia aleasa in ceea ce priveste vestimentatia: palarie texana asortata la bermude, plus un tricou fara maneci, dar cu secera si ciocanul, iar deasupra simbolului comunist era inscriptionata denumirea raposatei Uniuni Sovietice. (Catalina Iancu)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden catrinel