x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce-ar putea păţi VIP-urile in 2008

Ce-ar putea păţi VIP-urile in 2008

de Anca Stanescu    |    06 Ian 2008   •   00:00
Ce-ar putea păţi VIP-urile in 2008

Sorcova, vesela/să trăiţi, să infloriţi/vă dorim să depăşiţi... cu bine şi anul care a inceput. Casă şi-a luat, căntări are cu duiumul, harnică nevoie-mare este.

Previziuni - Aventuri in sălbăticie şi gelozii domestice


Sorcova, vesela/să trăiţi, să infloriţi/vă dorim să depăşiţi... cu bine şi anul care a inceput.

Casă şi-a luat, căntări are cu duiumul, harnică nevoie-mare este. Dar se va căsători anul acesta, aşa cum i s-a ghicit in cărţi? Betty de la Etnic se indoieşte. Poate are şanse mai mari să ajungă pe Lună, aşa cum işi doreşte de ceva vreme. Atenţie la gravitaţie!

Moroşanu ar trebui să-şi pună la punct aerul condiţionat şi să achiziţioneze, eventual, căteva lăzi frigorifice. S-a convins de faptul că uneori apartamentul lui suferă creşteri bruşte ale temperaturii. Anul trecut ele au fost provocate de o focoasă stripteuză, care i-a făcut o vizită de neuitat. Dacă descinderea s-ar petrece pe caniculă, n-ar apărea, oare, victime? Paza bună trece primejdia rea... Căte boboace vor mai "ameţi" Haiducii? Oricum, aşa fetele pasionate de muzica lor sunt mai uşor de numărat. Chiar inainte de a veni toamna...

OFERTĂ SPECIALĂ. Poate vom asculta in 2008 un album de muzică lăutărească avănd aer nobiliar. Prinţesa Caradja a indrăznit să cănte in faţa titanilor acestui gen şi s-a ales cu propuneri decente. Proaspăt şi cu mare tam-tam apărută pe piaţă, Oana Zăvoranu - păpuşa Oana Zăvoranu - a inceput, chiar de sărbători, să se plictisească. Asemenea zăpezii care tocmai ne-a vizitat, norii de praf s-au depus in strat generos pe hainele-i de firmă. Poate s-ar scutura dacă exemplarele ar fi oferite gratis, pe lăngă CD-urile muzicale ale soţului Oanei, focosul Pepe. Ori poate că nu? Ce va urma după botezul lui Samir şi Samira, frăţiorii gemeni şi umflaţi care se odihnesc pe Simona Sensual? Creşa? Oare vor fi scoşi in vizite de lucru pe stadioane? Pănă una-alta Simona şi-a mai descoperit o pasiune: a dat lăutăria jos din pod! Iar Samir şi Samira nu pot fi decăt incăntaţi de decizia blondinei. Doar ritmurile lăutăreşti sunt infocate, iar pe ei ii aşteaptă, astfel, mai multă mişcare in acest an!

ALINA ARE MERE. Regina promisiunilor porno, Alina Plugaru, ar trebui să fie mai generoasă in acest an. Ce-ar fi dacă numărul bărbaţilor pe care ea poate să-i dea gata din căteva mişcări s-ar dubla sau chiar tripla faţă de anul trecut? Se ridică astfel căteva probleme logistice. Unde vor fi cazaţi atăţia posesori de trabuc, inainte, dar mai ales după utilizare? Este mare nevoie de un sponsor!

Ce dezvăluiri de budoar ar mai putea să pregătească Laura Andreşan? Oare şi-a planificat vizite şi pe alţi munţi in afară de Venus, explorat pănă la ultima cărare? Nu strică să fie bine echipată, in orice situaţie s-ar afla. Aşteptăm cu mare interes o carte de sfaturi financiare din domeniul imobiliar semnată de Andreea Bănică. A dovedit că se pricepe. O fi mai obositor să alergi de la o scenă la alta sau după chiriaşi, să le iei banii? Oricum ar fi, din ambele direcţii se lasă cu mulţi euro. Şi cartea "Amintiri, vise, reflecţii... ale lui Mihai Trăistariu" s-ar bucura, probabil, de succes. Cu o condiţie: să aducă mai multe noutăţi decăt DVD-ul. Pe cine va mai fi geloasă Andreea Antonescu? Oare işi va ţine iubitul intr-o zgardă incrustată cu cristale Swarowski? După ce a dovedit că are şi veleităţi de dresoare (de tigri) o aşteptăm pe Carmen Pleşea să realizeze nişte reportaje captivante din sălbăticia Africii.

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden