x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce-au avut de ascuns

Ce-au avut de ascuns

01 Mar 2004   •   00:00

Nu e om care sa nu fi trecut printr-o experienta pe care, mai apoi, sa incerce din rasputeri s-o ascunda de ochii curiosilor. Cu atat mai mult VIP-urile, despre care toata lumea vrea sa afle cat mai multe amanunte picante. Insa putine astfel de evenimente raman "ingropate" in trecutul lor.

Cristina Cepraga a plecat in lume dupa barbatul pe care-l iubea. Si asta pe cand avea numai 16 ani. Fiindca dupa acest episod i s-au pus in carca si alte aventuri, mai mult sau mai putin adevarate, blonda a incercat, pe cat posibil, sa ascunda acest moment din viata ei. Numai ca informatia a "transpirat" si pana la urma chiar ea confirmat-o.

In ceea ce-o priveste pe Kitty, nu ne mira nimic, insa cine si-ar fi putut inchipui ca sobra Andreea Esca, a carei imagine a ajuns sa se confunde cu cea a emisiunii de stiri a Pro TV, a facut cam acelasi lucru. Ea insa a fugit cu un prieten in strainatate pe vremea cand avea 18 ani si n-a spus nimanui. De altfel, nici acum nu se stiu prea multe detalii despre escapada Andreei.

INVIDIE. Adriana Bahmuteanu n-a vrut sa confirme, dar nici sa infirme faptul ca s-a maritat si ca a divortat de Silviu Prigoana. Abia dupa ce acesta i-a facut o nunta numai buna de a starni invidia prietenelor ei, Bahmu s-a recunoscut femeie la casa (barbatului) ei. Se pare ca, pentru fosta prezentatoare TV, a se vedea in rochie de mireasa si cu pozele de la nunta a contat mai mult decat sinceritatea.

Ceea ce a vrut Andreea Balan sa ascunda a fost... virginitatea. Cand a fost acuzata ca si-ar fi pierdut ceea ce are mai de pret o adolescenta, tatal solistei a luat-o pe sus si a dus-o la doctor, venind chiar cu dovada scrisa de medic, pentru a demonstra ca fata lui este devreme acasa. Lucrurile insa s-au intors impotriva ei, devenind tinta ironiilor colegilor sai. Astfel ca ea a schimbat discret motivul vizitelor la ginecolog, invocand anumite probleme de sanatate. Pentru a evita deja penibilul subiect, atunci cand e intrebata despre inceputul vietii sexuale, nu raspunde nici da, nici nu.

Conflictele dintre Virgil Iantu si Stefan Banica Jr. nu dateaza de ieri, de azi, dar pana de curand ele au fost musamalizate de amandoi. Cand a vazut insa ca Banica l-a scos din formatia The 50’s, Iantu s-a hotarat sa rupa tacerea, amintindu-si brusc de toate divergentele care au existat intre ei.

Bodo de la Proconsul a reusit o "mezalianta" demna de invidiat, cucerind inima fetei lui Traian Basescu. Secretul pe care solistul il ascundea de ochii indiscretilor viza cele doua casatorii anterioare. Mai ales ca divorturile sale, plus relatiile anterioare, ii cam patau costumul de ginerica, special ales de Ioana Basescu. Cu toate ca primarul-socru a cam strambat din nas in fata alesului fiicei sale, nu s-a putut impotrivi hotararii celor doi indragostiti.

Relatia dintre doua persoane publice are avantaje, dar mai ales dezavantaje. Mai ales cand fata are un corp de invidiat. Dinu Maxer, prietenul Nicoletei Luciu, a incercat mereu sa-si mascheze gelozia, sustinand ca nu-si tine din scurt iubita. Declaratia lui contrasteaza teribil cu faptul ca, la fiecare eveniment monden, sta cu ochii pe ea ca pe butelie. Ba, mai mult, el a luat pozitie atunci cand un cunoscut om de afaceri a vorbit cu dublu inteles, insinuand ca nu i-ar displacea sa admire nurii Nicoletei. Maxer a sarit ca ars si i-a sugerat acestuia sa-si cumpere revista "Playboy" daca vrea s-o vada dezbracata. Extrem de secretoase sunt si fetele de la A.S.I.A.. De fiecare data cand vreuna dintre ele si-a facut bagajele si le-a parasit, celelalte au pastrat o tacere suspecta in legatura cu motivele despartirii. Asa se face ca Anemona, Alexandra si Anca au fost sfatuite sa nu faca scandal. Vestea despre plecarea ultimei blonde din trupa a fost tinuta ascunsa pana in ultimul moment. Deh, daca nu le facea bine la imagine, ca in cazul serialului "Alege A.S.I.A."

Si-a spalat rufele prin vecini

Desi toata lumea aflase ca Elena Carstea urmeaza sa se desparta de sotul sau, Ionut Laza, solista nu voia sa recunoasca faptul ca divorteaza.
Ba, mai mult decat atat, afirma sus si tare ca se inteleg foarte bine.
Dar, dupa numai cateva zile de la aceste declaratii, a facut turul televiziunilor si s-a plans in direct, dezvaluind toate neimplinirile din scurta sa casnicie.

×
Subiecte în articol: antimonden