x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cele doua trupe KYSS se afla in razboi

Cele doua trupe KYSS se afla in razboi

18 Sep 2004   •   00:00

Dinu Maxer a infiintat anul trecut trupa KySS, cu Iuliana, sora Nicoletei Luciu, pe post de lider. Numai ca, zilele trecute, a mai aparut in peisajul muzical o alta formatie, culmea!, cu acelasi nume.

SIMONA ECOVOIU

Deloc intamplatoare aceasta coincidenta. Dinu Maxer a facut parte ani buni din trupa AXXA, al carei manager este Corina Valceanu, cea care acum si-a propus, conform gurilor rele, sa-l bruieze.

BALCI. El considera ca tot acest scandal e pus la cale de Corina: "De curand mi s-a impus sa aleg intre trupa KySS, de care ma ocup de anul trecut, si prezenta mea in trupa AXXA.

Am optat pentru prima varianta, de aceea nu mai cant impreuna cu fratii Onila. Era si timpul sa ma retrag din AXXA, o trupa fara succes". Dar iata ca, dupa acest "divort" in stil italian, Corina a infiintat o trupa, pe care a numit-o tot KYSS.

PROPUNERE. Conform spuselor lui Dinu Maxer, iubitul Nicoletei Luciu, managerul noii formatii ii cere sa se gandeasca la alt nume pentru trupa din care face parte sora Nicoletei Luciu: "Nu are acest drept, deoarece inca nu a obtinut brand-ul KYSS, asa cum se lauda". Cam incalcita povestea asta, dar, cu siguranta, lucrurile se vor limpezi undeva la OSIM sau, in cel mai rau caz, la tribunal.

RAZBOIUL NERVILOR. Dar haideti sa va spunem despre cele patru fete care se afla, fara voie, in acest razboi al nervilor. Iuliana, sora Nicoletei Luciu, si Amalia, care se afla sub aripa ocrotitoare a lui Dinu Maxer, sunt eleve in clasa a XI-a, dar la licee diferite, respectiv Liceul "Sfantul Spiridon" si Liceul Sportiv "Mircea Eliade". Amalia este si jucatoare de tenis, legitimata la Clubul Den-Hoog (Olanda). Are studii muzicale si s-a clasat, la 10 ani, pe primul loc la Campionatul de Role. De cealalta parte a baricadei se afla fotomodelele Alma Ciucur si Luminita Danila. Alma este nimeni alta decat Miss Romania 2002, un top model ce masoara 1,77 m si cantareste 55 de kg.

INVESTITIE. Ea doreste sa-si cumpere o masina din banii castigati in urma ultimelor reclame. Luminita Danila - 1,77 m si dimensiuni corporale de invidiat, 90-60-90, a fost, timp de un an, imaginea unei vestite case de moda, din New York, Peter Lagner. Iar in tara este preferata designerilor Catalin Botezatu si Doina Levintza.

RAZBOI

"Voi iesi pe piata cu noua trupa KYSS, formata din cele doua fotomodele, caci am toate actele in regula. Dinu nu mai are nici un drept sa foloseasca aceasta titulatura. Si ce daca a iesit el primul pe piata cu numele KySS, nu are nici un drept, caci nu a depus nici o cerere la OSIM" - Corina Valceanu, manager trupa KYSS si AXXA

FOTO

  • GHINION. Iuliana (sora Nicoletei Luciu) si Amalia, puse la zid

  • DEBUT. Alma Ciucur face parte din noua trupa KYSS
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden trupa kyss