x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Chef Cătălin Scărlătescu primește un semn norocos pe masa jurizării

Chef Cătălin Scărlătescu primește un semn norocos pe masa jurizării

25 Oct 2018   •   16:08
Chef Cătălin Scărlătescu primește un semn  norocos pe masa jurizării
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Începând cu luni și marți, de la ora 20:00, cei trei maeștri de la masa juriului vor intra într-o nouă aventură culinară, în cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”. Printre zecile de farfurii pe care le vor avea de degustat și de această dată, printre zecile de jurizări care vor determina soarta unor bucătari talentați, cei trei jurați își găsesc timp și de glume sau tachinări.

Dacă până acum chef Cătălin Scărlătescu a fost în atenția colegilor săi pentru că nu a avut un reprezentant în finală două sezoane la rând, de data aceasta, un ”semn” venit din neant pe masa jurizării îl va face să aibă încredere că în cel de-al șaselea sezon își va duce bucătarii spre marele premiu. Despre ce este vorba, telespectatorii Antena 1 vor vedea în premiera celui de-al șaselea sezon. Mai sceptici, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, ce se bucură de faptul că foarte mulți candidați mărturisesc că și-ar dori să facă parte din echipele lor în acest an, îl tachinează la fiecare pas: Dacă nu ai niciun om în finală, de ce să mai vrea concurenții la tine?”, glumesc aceștia. Dar pentru că replicile tăioase dintre ei nu lasă loc de supărări, simpaticii bucătari vor continua să se întreacă ”la cuțite” și la bancul de lucru, acolo unde se vor lupta în preparate delicioase pentru amuletele ce oferă avantaje în confruntările pe echipe.

Cu o singură finală câștigată, Cătălin Scărlătescu are de recuperat în ceea ce privește clasamentul ”Chefi la cuțite”, dar nu se lasă descurajat și are încredere că în cel de-al șaselea sezon va reuși să obțină titlul alături de un ucenic pasionat: “Eu rămân la părerea că oricine poate participa la acest concurs- indiferent de rasă, vârstă, sex sau profesie. Îmi doresc ca în acest sezon să câștig fie cu un sudor, cu o croitoreasă, un sofer de tir, un marinar, un profesor universitar, sau o casieriță. Și lista poate continua!”, a mărturisit acesta.

           Cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. 

×
Subiecte în articol: chef catalin scarlatescu