x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cine mai face valuri?

Cine mai face valuri?

07 Feb 2005   •   00:00

De cand au fost publicate fotografiile compromitatoare, Daniela Gyorfi (foto) nu mai iese din casa. Daca pana acum interpreta a luat in piept toate rautatile, inventiile, zvonurile asa-ziselor legaturi sentimentale si parea ca nimic nu o poate "darama", acum s-a izolat pur si simplu.

Solista trebuia sa vina luni dimineata la emisiunea prezentata de Trofin si Uscat. In zadar au asteptat-o realizatorii, ca Daniel@ n-a mai onorat invitatia, cu toate ca sunt foarte multi cei care i-au luat apararea. Si asta deoarece n-a fost surprinsa de paparazzi. Cineva din anturajul ei probabil a vrut sa se razbune. Concluzia generala, formulata de cunoscuti, vecini, prieteni si dusmani si chiar o parte dintre ziaristi a fost urmatoarea: mai toata lumea face sex oral, dar nimeni nu recunoaste. Asa ca, de ce sa fie condamnata tocmai Daniela Gyorfi? Surprinzatoare a fost insa declaratia lui Radu Baron, patronul casei de discuri RBA, care a spus ca intotdeauna a fost mai grasut, prin urmare nu este el personajul din fotografiile cu pricina. Oare de ce o fi sarit cu dezmintirea, atat timp cat nimeni nu-l acuzase?

LAITMOTIV. Ce ti-e si cu tsunami-ul asta! Parca a innebunit lumea. Doi asiatici si-au botezat copilul Marele tsunami. Se fac tatuaje cu tsunami. E o "invazie" de fotografii, imagini, povestiri despre cutremurul devastator. Febra tsunami i-a cuprins si pe romani. Sub titlul "Tsunami in A.S.I.A." s-a scris despre fitele "asiaticelor" Anca, Sorana, Irina si Alina. "Andreea Marin e un tsunami", umbla vorba prin targ. Pai, cum sa fie Andreea Marin un tsunami? Ce, a facut vreo victima? Dimpotriva! Se straduieste sa adune fonduri pentru sinistrati. Iar accidentul lui Robert Turcescu a pus capac la toate. Prezentatorul tv a spus, in gluma, ca si el e victima aceluiasi tsunami. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden tsunami