x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Coadă la Filipissima - Vreau bilet! 26 aprilie, Sala Palatului

Coadă la Filipissima - Vreau bilet! 26 aprilie, Sala Palatului

de Dana Andronie    |    23 Apr 2007   •   00:00
Coadă la Filipissima - Vreau bilet! 26 aprilie, Sala Palatului

Parafrazand o reclamă de maximă audienţă, am putea spune că acela care nu va fi in sală, la spectacolul Filipissima de la Sala Palatului, nu există! Va pierde astfel ocazia de a fi martorul primului spectacol pop-cult autohton.

Iris, Răzvan Mazilu şi Monica Petrică - partenera lui de dans -, Claudiu Bleonţ, Nicolae Furdui Iancu şi Andrea Cesare Coronella (Italia) sunt prietenii Feliciei Filip care-i vor fi alături pe scenă la 26 aprilie. Joi seara se inaugurează cel mai lung turneu de spectacol care s-a pomenit in Romania: 20 de concerte susţinute intr-un an in săli de operă sau teatru şi in alte locuri cu specific cultural din ţară (la nevoie, chiar şi in săli de sport).

Jurnalul Naţional: Cine a dat gongul la Campania Filipissima?
Felicia Filip: L-a dat acest factotum, Cristian Mihăilescu, care, printr-o intamplare fericită sau dumnezeiască, este soţul meu. Il iubesc tare mult, iar acum se află peste mări şi ţări. Traversează Altanticul şi Pacificul, după care urmează să ajungă duminică seara (n.r. - ieri seară) la aeroport. Filipissima il va aştepta la volanul maşinii ei şi işi va descărca toată experienţa pe care a dobandit-o in cateva zile de cand au inceput pregătirile pentru concertele din campania mea.

Te-ai gandit să-ţi scrii memoriile?
N-aş fi crezut in viaţa mea că o să ajung să-mi scriu memoriile. Trebuie să las scrise toate incercările din această perioadă.

Am inţeles bine, soţul este responsabil pentru Filipissima?
Da. Alături de profesoara mea de canto, Georgeta Stoleriu, Cristian a contribuit foarte mult la cariera şi la ce inseamnă personalitatea Feliciei Filip. El a văzut că pot face foarte multe şi că mai am foarte multe de spus in muzică. La iniţiativa lui şi a lui Mike Godoroja, am pornit la drum.

Un drum lung, "asfaltat" impecabil cu pop-cult...
Da. Voi susţine o serie de concerte prin ţară, iar campania se va lansa cu albumul meu de muzică pop-cult la 26 aprilie la Sala Palatului, incepand cu ora 20:00.

O doamnă generoasă

Cine sponsorizează "călătoria"?
Există oameni generoşi care muncesc, se realizează şi işi permit să-şi dea frau liber sufletului, putand astfel să investească in Felicia Filip. Cu o simplitate dezarmantă, doamna Antonia Ceposu a spus DA, atunci cand i-am propus să ne sprijine iniţiativa. Se vede clar că oamenii caută cultura. Stau la coadă să cumpere un bilet la Felicia Filip.

Cum v-aţi intalnit sponsorul?
Doamna era prezentă la toate evenimentele de la Opera din Braşov. Ne-am cunoscut intr-o seară, după care a inceput să vină la toate spectacolele mele din Bucureşti. Cu alte cuvinte, este un om din public, care s-a apropiat de mine şi care a dorit să investească in brand-ul Felicia Filip.

Puterea financiară a doamnei este destul de mare, avand in vedere amploarea campaniei...
Este. Pe măsura valorii Filipissimei.
×
Subiecte în articol: antimonden