x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cozmin Gusa si-a botezat fiica

Cozmin Gusa si-a botezat fiica

02 Feb 2004   •   00:00

Prima zi a lunii februarie a fost una cu totul speciala pentru fostul secretar general al PSD, Cozmin Gusa, care ieri, la pranz, la Biserica Amzei, si-a botezat fetita in varsta de cinci luni.

INGHESUIALA MARE. Daria-Gabriela, nascuta la 4 septembrie 2003, a fost adusa de nasii ei, Nicusor si Sanda Nastase, intr-un carucior ultramodern. Micuta dormea de mama-focului, in timp ce alaiul sarbatoresc, format din bunici, matusi, verisori, unchi si fratiorul mai mare, Andrei-Cosmin (6 ani), se pregatea de ceremonie. Gabriela, sotia lui Cozmin Gusa, a avut si ea parte de o slujba religioasa, pentru a putea asista la botez. Daca colegii fericitului tatic din lumea politica nu prea s-au aratat - nici "fostii", nici "actualii" -, n-au lipsit de la eveniment prietenii sai din categoria VIP. Horia Brenciu si Andrei Duban au intrat in biserica "daramati" de imense buchete din trandafiri si tot ei au incercat o "conversatie" cu Daria. Insa obosita dupa ce a fost imba iata in cristelnita, ea i-a privit absenta, printre gene, si apoi a adormit. Alaturi de Brenciu si Duban, responsabil cu buna dispozitie in biserica a fost si Lelut Vasilescu, membru al format iei Compact si var cu fericitul tata.

TATAL SI-A FACUT DATORIA. Dorian Ciubuc, boss-ul de la Zone Records, s-a amuzat cand preotul i-a aratat lui Cozmin Gusa locul care i se cuvine in biserica, iar acesta a inteles rapid ideea si a exprimat-o cu voce tare: "Aici deja nu mai sunt asa de important! Eu mi-am facut datoria, am facut o fetita", a spus el zambind catre asistenta. Dupa oficierea slujbei, toti invitatii s-au mutat la Restaurantul Vox Maris, proprietatea nasului, unde invitatii, printre care s-au mai numarat Traian Basescu, Emil Boc, Mihai Tatulici si Elena Carstea, au petrecut pana la ore tarzii din noapte.

×
Subiecte în articol: antimonden