x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristina, prinţesa în adidaşi

Cristina, prinţesa în adidaşi

de Anca Stanescu    |    15 Ian 2008   •   00:00
Cristina, prinţesa în adidaşi

Matinalul de la ProFM Dance, “Wake up’n’dance”, are o prezentatoare pasională, elegantă şi foarte posesivă: Cristina Iacob. Nu-i de mirare că personajul său preferat este Roxanne a lui Cyrano de Bergerac.

DESCOPERIRE  - “Varza la butoi merge mai greu cu roba de avocat”


Matinalul de la ProFM Dance, “Wake up’n’dance”, are o prezentatoare pasională, elegantă şi foarte posesivă: Cristina Iacob. Nu-i de mirare că personajul său preferat este Roxanne a lui Cyrano de Bergerac.

 

  • Jurnalul Naţional: Unde ţi-ai depozitat cele aproape 100 de perechi de pantofi?

Cristina Iacob: Îi am împrăştiaţi peste tot: la mine acasă, la ai mei acasă şi la iubit. I-aş aduce pe toţi la el, dar ar trebui să amenajeze o cameră numai pentru ei. Se gândeşte să se mute ca să am şi eu loc.

 

  • S-a auzit prin târg că eşti îndrăgostită de radio. Cu cine l-ai înşela?

Sunt înnebunită după radio! Nu l-aş înşela decât cu televiziunea, pentru că până la urmă televiziunea e prima dragoste... Ca să fac o paralelă, televiziunea e soţia şi radioul, “amanta”. Dacă aş fi un şeic arab, le-aş lua de nevastă pe amândouă.

 

  • Ai jucat teatru mai ales în limba franceză. Cu ce rol te-ai identificat cel mai bine?

Am o slăbiciune pentru Roxanne (“Cyrano de Bergerac”). Sper să nu am şi destinul ei trist.

Înjură... în gând

 

  • Ce fel de mâncare te binedispune?

Eu aş mânca aproape orice. Sunt o gurmandă! Mă fac fericită sarmalele. Îmi plac atât de mult... Poate şi pentru că, din păcate, la mine acasă ele se găteau doar de Crăciun. Deh!, varza la butoi merge mai greu cu roba de avocat.

 

  • Cum îţi susţii echipa favorită?

Dacă meciul e la Craiova, mă manifest ca toţi ceilalţi: aplaud, ţip, înjur echipa adversă (dar în gând)! Dacă se joacă în alt oraş, nu scot o vorbuliţă. Ţin la aspectul meu şi nu vreau să-l periclitez.

 

  • Ai găsit formula perfectă pentru un sejur de neuitat?

Daa! Am descoperit că o vacanţă mai mult ca perfectă e una cu peripeţii. Dacă reuşeşti să faci haz de necaz, vei avea parte de o vacanţă reuşită.

 

  • Cât din ceea ce reprezinţi acum se datorează părinţilor şi cât mediului?

Nu prea m-au influenţat anturajele. Poate m-am mai “înrăit” puţin. Toate răutăţile din jur m-au schimbat un pic, dar m-au făcut şi mai puternică.

 

  • Încăpăţânarea ţi-a adus dezavantaje?

Nu numai. Graţie încăpăţânării sunt astăzi unde sunt. Dar tot din cauza ei m-am certat cu prietene sau iubiţi, pe motive stupide.

 

  •  Ce sentimente şi stări te alcătuiesc?

Sunt foarte pasională, trăiesc intens tot ce mi se întâmplă. Mă enervez la culme la volan sau din cauza prostiei altora, iubesc cu pasiune, plâng şi de fericire, dar şi de supărare... Nu prea cunosc invidia, în schimb am un simţ al proprietăţii foarte dezvoltat şi sunt geloasă rău.

 

  • Ce rol ar trebui să aibă eleganţa în viaţa unei femei?

Este esenţială, dar nu trebuie să fie prezentă neapărat în stilul vestimentar, ci în gesturi şi atitudine. O femeie trebuie să fie prinţesă şi în adidaşi.

×
Subiecte în articol: antimonden