x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu ce se mai fălesc vedetele din show-băz

Cu ce se mai fălesc vedetele din show-băz

de Catalina Iancu    |    02 Sep 2007   •   00:00
Cu ce se mai fălesc vedetele din show-băz

Vedetele au uitat că "lauda de sine nu miroase-a bine". Şi se intrec in a-şi etala bijuteriile sau casele.

Campioana absolută este Nicoleta de la Hi-Q, care a informat pe toată lumea că şi-a achiziţionat un microfon placat cu aur!

FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR...- Le-au murit lăudătorii!

Vedetele au uitat că "lauda de sine nu miroase-a bine". Şi se intrec in a-şi etala bijuteriile sau casele.

Campioana absolută este Nicoleta de la Hi-Q, care a informat pe toată lumea că şi-a achiziţionat un microfon placat cu aur! Evident, n-a omis să spună că obiectul a costat-o nu mai puţin de 8.000 de euro. "Nu aş dori să-l inţeleagă lumea ca pe un moft, sau ca pe un motiv de a ieşi in evidenţă", spune Nicoleta. Ba exact asta şi este: un moft şi un mod de a ieşi in evidenţă. Fiindcă artista cu microfonul aurit a precizat că este singurul din Romănia şi că numai Peter Gabriel mai are ceva asemenător. Chiar dacă microfonul este placat cu aur, vocea Nicoletei tot la fel sună. Poate să cănte şi la unul de platină!

Nici colegii Nicoletei nu se lasă mai prejos. S-or fi molipsit de la ea. Mihai şi Florin au declarat că au investit 60.000 de euro in echipament tehnic pentru a-şi susţine concertele live!

Â

FUDULIE. "Sunt foarte multe persoane care aleg să facă investiţii in imbrăcăminte, bijuterii sau alte lucruri pe care le consideră importante", mai zice Nicoleta. Asta aşa este. Bety de la Etnic, de exemplu, declara cu ceva vreme in urmă că şi-a cumpărat lenjerie intimă in valoare de 600 de euro, că a tocat 2.000 de dolari online şi aşa mai departe. Cănd vrea să-şi mai facă publicitate, responsabila cu blestemele muzicale incepe să bage din top sume in euro sau dolari pe care spune că le-a spulberat prin magazine. "Ştiu că orice femeie mă inţelege. Cănd iţi vine cheful de aruncat bani pe haine, nimic nu te poate opri, iar cumpărăturile online sunt miracolul acestui secol", zice Bety. Ar trebui să ia aminte la cuvintele Mihaelei Rădulescu: "Celebritatea nu se măsoară in numărul de genţi sau de pantofi". Ana Constantin apare prin ziare mai mult cu ce şi-a cumpărat decăt cu ce-a căntat. Cum ii oferă iubitul căte o excursie sau căte o bijuterie, işi mai aduce lumea aminte şi de ea.

Blonda a ţinut să descrie cu lux de amănunte un inel pe care i l-a făcut cadou partenerul de viaţă. Andreea Bănică lucrează parcă numai cu cifre. Nu există declaraţie a blondei in care să nu precizeze suma exactă pe care a investit-o sau a cheltuit-o. Blonda se laudă că are şapte case, in valoare de 2,5 milioane de euro: două vile pe litoral, una la Eforie Sud, alta la Eforie Nord, plus cinci apartamente in Bucureşti. Şi se mai plăng că le calcă hoţii...

×
Subiecte în articol: antimonden