x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dana Budeanu: „Pentru mine omul anului 2022 este Putin”

Dana Budeanu: „Pentru mine omul anului 2022 este Putin”

de Redacția Jurnalul    |    21 Dec 2022   •   12:30
Dana Budeanu: „Pentru mine omul anului 2022 este Putin”
Sursa foto: antena3CNN

Dana Budeanu face o afirmație șocantă. Ea spune cine este omul anului 2022: "Lumea se va schimba şi pentru noi nu va fi rău!"

"Pentru mine omul anului este Putin. Nu în sensul că îl susțin în ceea ce se întâmplă în Ucraina. Nu în sensul ăsta. Pentru că lumea se va schimba. Este omul anului pentru ceea ce se va întâmpla pe glob. Pentru noi nu va fi rău şi pentru foarte multe țări nu va fi rău. Nu contează că va fi rău pentru el. Pe noi nu ne interesează asta.

De ce crezi că nu s-a terminat conflictul care trebuia să se termine în toamnă? Este o întrebare cu legătură la faptul că noi n-am intrat în Schengen.

Ce a vrut să cucerească a cucerit, putea să plece. De ce nu e terminat conflictul, asta e o întrebare. Cine nu vrea să termine? Nimeni!", explică aceasta.

Dana Budeanu crede că singurul perdant al conflictului din Ucraina este, din păcate, Europa. 

"Un adevăr fundamental este definiția a ceea ce se întâmplă în acest conflict: americanii cu rușii și cu chinezii.

Aceste trei mari puteri schimbă ordinea mondială. Au început deja şi va dura 10 ani. Singurul perdant va fi Europa, din acest conflict mare, cel mai mare perdant.

Noi, așa cum suntem noi aici, nu vom pierde", precizează aceasta la  Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. 

Dana Budeanu dezvăluie care este omul anului: "Lumea se va schimba şi pentru noi nu va fi rău!"

Dana Budeanu a mai dezvăluit lovitura ascunsă care a împins ţara noastră la periferia Europei. De ce Austria continuă șantajul şi ce câştigă Moscova din umilirea României.

Dana Budeanu, dezvăluiri despre aderarea României la Schengen

„Pe 23 februarie la Moscova, a avut loc o întâlnire cu mai mulți lideri militari din Africa. Nu știu dacă știți acest subiect, al imigranților din Africa, sper că îl știți, în special analiștii politici, că nu l-am văzut menționat nicăieri.

Unde al doilea om în stat din Sudan, celebrul Dagalo s-a întâlnit cu Putin, alături de ceilalți lideri militari, unde planul a fost setat, și anume: se joacă cum decide Putin despre acest conflict.

La un semn, ne trezim cu vreo minimum 2-3 milioane de imigranți cărora aceste state le dau drumul. Care este ruta prin care acești imigranți ajung în Europa? Noi de aia n-am intrat în Schengen”, a mai declarat Dana Budeanu.

"În structurile de forță ale statului se știe motivul adevărat pentru care noi n-am intrat în Schengen"

„În structurile de forță ale statului se știe motivul adevărat pentru care noi n-am intrat în Shengen.

N-am intrat pentru că acesta este cel mai mare șantaj al ultimilor 10 ani cu mâna lui Putin! De ce n-aveți tăria să veniți să spuneți românilor adevărul? Mâine Putin face așa și vin 7 milioane peste Europa.

Sincer, nici eu nu-i vreau, că asta este. Trebuie să fim lucizi. Şi Europa, nici atât. Gândiți-vă că din Franța în Marea Britanie nu se mai trece. Vreți să știți cum se trece în Italia? Vreți să știți cum se ajunge la mal? Vreți să știți cine se ocupă cu asta în Italia? Mafia, mafia gestionează problema imigranților.

Austria cum se apără? Uite-așa, nu acceptă să intre în România în Schengen!

De ce nu se spune doar adevărul?  Păi voi faceți, mă, campania electorală pe subiectul ăsta, pe sufletele noastre hăituite și așa de ani de zile”, a mai explicat Budeanu.

"Când o să vrea Putin, o să intre România în Schengen, aţi înţeles?"

„Voi veniţi și faceți campanie electorală? Marş şi dați de mâncare la oameni, faceți ceva cu țara asta care poate să supraviețuiască aşa că suntem în UE.

Fiți foarte atenți pe acest subiect. Din nou se va începe cu valul imbecil-progresist în România. Cu ce are România de făcut ca să intrăm... N-are nimic de făcut. Când o să vrea Putin, o să intre în Schengen, ai înțeles?

Adică când n-o să fac așa ca imigranți, când o să hotărască că nu mai dă drumul la ei, o să intrăm. Terminați cu aberațiile!(...)

Rețineți ce vă spun astăzi o să vedeți. În 2023 se va porni marea teroare din nou pe toată clasa politică. Ăla nu va fi bun, ăla nu va fi calificat fix în 2014 cu cătușăreală și cu tot vă spun astăzi ca să știți ce o să se întâmple bun", a mai spus Dana Budeanu, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. 

Dana Budeanu a dezvăluit lovitura ascunsă care a împins ţara noastră la periferia Europei

×
Subiecte în articol: omul anului dana budeanu Vladimir Putin