x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De se s-a destrămat trupa The Pussycat Dolls

De se s-a destrămat trupa The Pussycat Dolls

28 Noi 2012   •   10:58
De se s-a destrămat trupa The Pussycat Dolls
Sursa foto: GABRIEL BOUYS / AFP

Fosta membră a formaţiei The Pussycat Dolls Carmit Bacher a declarat că trupa s-a destrămat pentru că Nicole Scherzinger era geloasă pe Ashley Roberts, o altă membră a formaţiei, dar şi din cauză că Scherzinger îşi dorea o carieră solo, informează contactmusic.com.

The Pussycat Dolls a fost formată din Nicole, Carmit, Melody Thornton, Ashley Roberts, Jessica Sutta şi Kimberly Wyatt, trupa destrămându-se în 2010. Carmit a spus că principalul motiv a fost invidia pe care o avea Nicole faţă de Ashley pentru felul în care arată.

"Nicole era geloasă pe Ashley. Se simţea ameninţată de ea - în sensul că ea credea că lumea o place mai mult pe ea. Ashley are părul blond, ochi albaştri. Este look-ul pe care Nicole se pare că şi l-ar fi dorit dar nu l-a avut. Nimeni nu înţelegea de ce Nicole este atât de geloasă. Are o frumuseţe exotică şi un look pe care multe fete şi-l doresc. Întotdeauna a avut ceva pentru fetele blonde. Ashley ştia că Nicole este geloasă pe ea şi s-a simţit inconfortabil. Era o atmosferă urâtă în grup", a spus Carmit.

Grupul The Pussycat Dolls a fost înfiinţat în 2003, iar Nicole a început să se comporte ca o divă după câţiva ani. "Călătorea într-un autobuz singură, iar distanţa dintre ea şi restul grupului s-a mărit. Nicole se izolase", a declarat Carmit.

Fosta membră a trupei a mai spus că Nicole voia să fie tot timpul în centrul atenţiei, situaţia devenind insuportabilă din cauza atitudinii ei.

×