x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DIETĂ DE VEDETĂ. Cum a slăbit Alina Eremia aproape 10 kilograme: "Nu sunt adepta dietelor drastice"

DIETĂ DE VEDETĂ. Cum a slăbit Alina Eremia aproape 10 kilograme: "Nu sunt adepta dietelor drastice"

15 Sep 2016   •   17:50
DIETĂ DE VEDETĂ. Cum a slăbit Alina Eremia aproape 10 kilograme: "Nu sunt adepta dietelor drastice"
Sursa foto: Sebastian Florea

Alina Eremia, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, din 15 septembrie, ora 20.30, în postura de jurat al celui de-al șaptelea sezon “Next Star”, a slăbit în această vară opt kilograme, cu mult sport și o dietă echilibrată. Alina spune că și-a schimbat stilul de viață și a exclus din alimentație zahărul, pâinea și prăjelile.

Am învățat să mă bucur de sport și am găsit locul în care să îmi placă să îl practic. Până acum ceva vreme, nu reușeam să îmi găsesc timp pentru asta. În plus, aveam un program alimentar destul de dezorganizat. De câteva luni bune simt că am intrat într-o normalitate. Am început să mănânc conștient, doar alimente de care am nevoie. Dacă îmi este poftă de ceva anume, gust, nu-mi reprim asta. Însă am înțeles ce înseamnă și cum să țin o dietă echilibrată. Nu sunt adepta dietelor drastice. Rezultatul schimbării stilului de viață se văd, dar nu asta a fost motivația reală. Pentru că pierd destul de multe nopți, mai ales în week-end, și stau destul de mult timp pe drumuri, în mașină, am simțit nevoia să echilibrez lucrurile și aceasta a fost metoda aleasă de mine. Am învățat să nu ratez micul dejun și am scos zahărul aproape de tot din alimentație. Siropul de agave este noul meu prieten. Am renunțat și la prăjeli sau pâine. Iar sport fac de minimum trei ori pe săptămână. La asta se adaugă și repetitțile de la sala de dans!”, spune jurata de la “Next Star”.

Alături de ea, joi, la masa juriului, se vor afla Pepe, Dorian Popa și CRBL. Care vor fi primii opt copii talentați care vor apărea în fața celor patru jurați, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

 

 

 

 

 

 


 

×
Subiecte în articol: Alina Eremia Next Star diete dieta dan negru