x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dragostea nu știe matematică. Se mărită Cher?

Dragostea nu știe matematică. Se mărită Cher?

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2022   •   10:15
Dragostea nu știe matematică. Se mărită Cher?
Sursa foto: Hepta

Cântăreaţa americană Cher, în vârstă de 76 de ani, a distribuit de Crăciun pe contul ei de Twitter o fotografie cu un inel spectaculos, alimentând speculaţiile despre o posibilă logodnă cu mult mai tânărul ei partener, producătorul muzical Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, relatează DPA.

"Nu am cuvinte, Alexander AE", a scris vedeta americană în mesajul care însoţeşte o fotografie ce prezintă un inel cu diamant în formă de pară şi expus într-o cutie neagră.

Mesajul distribuit pe Twitter de cântăreaţa Cher, care a primit foarte repede aproape 66.000 de Like-uri, a stârnit şi numeroase mesaje de felicitare din partea fanilor, care au presupus că artista americană şi iubitul ei s-au logodit. În aceeaşi zi, Cher a distribuit din nou fotografia şi a publicat un mesaj "de clarificare".

"Am publicat această fotografie pentru că unghiile lui sunt atât de cool", a precizat vedeta americană, referindu-se la manicura lui Alexander Edwards, ale cărui unghii erau vopsite în verde şi negru.

Relaţia dintre Cher şi Edwards a intrat în atenţia publicului la începutul lunii trecute, când cei doi au fost văzuţi în timp ce se ţineau de mână.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: cher logodna