x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden E al nostru - Suedia si Grecia se bat pe Traistariu

E al nostru - Suedia si Grecia se bat pe Traistariu

de Catalina Iancu    |    02 Feb 2007   •   00:00
E al nostru - Suedia si Grecia se bat pe Traistariu

Mihai Traistariu este chemat sa cante anul acesta la sase finale Eurovision! Si invitatiile nu se opresc aici. Grecia si Suedia se bat si ele pentru cantaretul nostru.

Jurnalul National: Pe unde mai zboara Mihai Traistariu?
Mihai Traistariu: Am fost invitat pana acum la sase finale nationale pentru Eurovision: Malta, Islanda, Finlanda, Irlanda, Macedonia si Romania. Am mai primit invitatii de la Grecia si Suedia, dar datele spectacolelor coincid, asa ca va trebui sa aleg una dintre ele.

In Malta, unde te afli acum, te trateaza ca pe un rege.
Intr-adevar, prima data cand am ajuns aici mi-au dat o limuzina care mi-a stat la dispozitie permanent. Singura problema a fost ca mi-era rusine cand urcam sau coboram din masina. Nu-mi sta in fire sa ma dau in stamba, mai ales ca o limuzina atrage atentia… in rest, intr-adevar, m-am simtit ca un print!

Ce ti-au mai oferit de data aceasta?
M-au invitat la restaurante cu specific maltez, chinezesc, thailandez etc. Dar cel mai interesant a fost cand ne-au oferit mie si prietenei mele cate un masaj chinezesc, respectiv sarbesc. A durat o ora si am iesit de-acolo ca nou. Chinezoaica m-a dezbracat, m-a uns cu de toate si m-a "reparat" pentru cateva zile. In plus, am vizitat tot felul de bisericute si manastiri si am vazut o insula unde sunt foarte multe pisici. Atat de multe, incat i se spune Insula Pisicilor.

Te-au invitat la o emisiune gen Mupetts show?
Exact. Doua papusi si doi coprezentatori fac un show de zile mari. Eu am luat parte la intreaga emisiune, am cantat si am povestit de toate. †In ce tari te-ai simtit cel mai bine? In Malta si in Cipru. Ambele insule sunt foarte "calde". Nu prea imi plac tarile nordice, fiindca nu suport frigul. Ma simt acolo ca pe Marte.

"Romania scrie pe mine!"

Ce parere ai despre selectia nationala de anul acesta?
Am auzit ca voi fi in juriu pe 10 februarie, dar, daca ma vor invita, am de gand sa refuz, pentru ca mi-e tare greu sa pun nota 0, 1, 2 sau 3. Prin regulament esti obligat sa dai si astfel de note si nu pot. Nu vreau sa fiu "vinovat" de vreo nedreptate.
Sunt colegii mei si mi-e groaza sa dau calificative.

Vei mai participa la editiile viitoare ale Eurovision?
Sunt din ce in ce mai convins ca da. Anul acesta am primit trei propuneri sa concurez in alte tari si m-am gandit serios daca sa le reprezint sau nu. Totusi, satisfactia cea mai mare as avea-o daca as castiga pentru Romania. Asa ca... ROMANIA scrie pe mine.
×
Subiecte în articol: antimonden