x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Filmele lunii martie la Antena 1

Filmele lunii martie la Antena 1

02 Mar 2004   •   00:00

In aceasta primavara, telespectatorii au, la Antena 1, o oferta de filme deosebita.

Numai in aceasta luna, telespectatorii se vor intalni cu titluri precum "Jurassic Park", "Donnie Brasco", "Goldeneye " sau "Jocuri, poturi si focuri de arma". Primavara debuteaza cu un film 100% britanic, care a insemnat debutul regizorului Guy Ritchie: "Jocuri, poturi si focuri de arma" (5 martie, ora 22:00). E vorba despre povestea unor tineri britanici care incearca sa iasa dintr-o incurcatura financiara si dau de tot mai multe belele amuzante. Fanii lui Sting vor avea surpriza sa-l descopere pe muzician intr-un rol principal. Tot cu accent britanic, umor si mult farmec inegalabil vine si James Bond la Antena 1 in filmul "Goldeneye" (12 martie, 20:00), unde cel mai "cool" spion britanic e interpretat de Pierce Brosnan.

SUPERPRODUCTII. "Jurassic Park" I si II (19 si 26 martie, de la ora 20:00), in care Steven Spielberg readuce la viata monstri preistorici cu ajutorul unor efecte speciale neegalate pana in prezent, nu lipseste din lista blockbusterelor. "Mai iute ca moartea" (programat pe 5 martie, de la ora 20:00), cu Sharon Stone, Russell Crowe si Gene Hackman, sau "Promotorul groazei", regizat de Martin Scorsese, cu Robert de Niro si Nick Nolte, sunt la randul lor productii care merita (re)vazute. Proaspatul nominalizat la Oscar Johnny Depp joaca rolul unui agent FBI infiltrat in mafie in drama "Donnie Brasco" (20 martie, ora 22:00), unde il are drept partener pe Al Pacino.

ACTIUNE. Fanii filmelor de actiune au ce vedea. In fiecare zi, telespectatorii Antenei 1 se vor putea bucura de prezenta pe micile ecrane a catorva dintre cele mai mari staruri ale filmelor de actiune, printre care Lorenzo Lamas ("Soldat de elita" 1, 2, 3), Michael Dudikoff ("Operatiunea de salvare"), Ice-T ("Infernul de foc", "Atac la presedinte"), Dean Cain ("Noul Alcatraz") si, nu in ultimul rand, Eric Roberts ("Atac la presedinte").
( SEBASTIAN S. EDUARD )

×
Subiecte în articol: antimonden martie