x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiţe mai mari decât burţile

Fiţe mai mari decât burţile

de Anca Stanescu    |    10 Mai 2009   •   00:00
Fiţe mai mari decât burţile

Nu le mai încap nici hainele, dar nici pretenţiile de tot felul. Aţi ghicit, sunt pseudovedetele noastre... însărcinate!



După ce, în urmă cu un an şi jumătate, l-a adus pe lume pe Maximus, Adriana Bahmuţeanu nu vrea nici acum să rămână pe minim(us). Însărcinată de Prigoană cu încă un moştenitor se laudă că nu-i nime-n lume mai natur(al)ist ca ea. Motivul? Cică terasa căsoaiei sale din Pipera geme de verdeţuri cultivate de mânuşiţa-i harnică, pătrunjelul şi mărarul fiind la loc de frunte. Pe de altă parte, Bahmu se declară nostalgică după... mirosul de asfalt din centrul oraşului. Păi ce întoarcere la natură e asta?

S-A DAT PE SPATE. A bătut ţara în lung şi-n lat, învârtindu-şi burtica XXXXL pe toate scenele posibile, în efortul de a mai aduna ceva bani la teşcherea. Dar, de puţin timp, Andreea Bănică s-a cuminţit brusc, pentru a se odihni. Ideile năstruşnice n-au părăsit-o însă şi a ajuns la convingerea că nu-i trebuie decât o lună să-şi revină după naştere, iar apoi îşi va relua concertele. Cu o singură condiţie: să o lase şi Sofia Maria, care a venit pe lume acum patru zile.

Diana Munteanu a ţinut, în primele luni de sarcină, ca toată lumea să afle de situaţia delicată în care se află. Astfel, într-un local, a pus toată lumea pe jar pe motiv că nu este servită repede, iar fumul de ţigară ajunge drept la ea. Cam multe fumuri! Acum, spre sfârşitul sarcinii, s-a mai cuminţit şi şi-a pus oasele îngreunate la treabă, filmând în avans nu mai puţin de zece emisiuni, pentru a intra liniştită în concediul de maternitate.

PE PICIOR DE MARE FIŢOASĂ. Într-un moment de maximă expansiune, Mihai Albu a lăsat-o gravidă pe soaţa-i Iulia Albu. Mare greşeală! Soţul pantofar de lux a fost trimis, nu o dată, în miez de noapte, la magazin, pentru că pohta nevestei a pohtit la fructe acre. Însă cireaşa de pe tort a fost alta: supărarea Iuliei pe motiv de creştere accentuată a bustului, care cică s-a mărit de peste două ori. Hmmmm... asta chiar sună a nod marinăresc în papura sarcinii!

Toate (femeile gravide) ca toate, dar Nikita le depăşeşte în sprint relaxat. De când este gravidă şi-a făcut pistă de alergare pe la toate emisiunile de scandal, a fost implicată în mai multe dispute cu revărsări mari de adrenalină şi a dat rău de tot în patima cântatului (procesat electronic). Poate se mai potoleşte după naştere... Ceea ce le dorim, din tot sufletul şi marginea răbdării, şi celorlalte pseudo-vedete-viitoare-mămici.

×
Subiecte în articol: antimonden