x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Flori de lămăiţă şi burta păn’ la guriţă

Flori de lămăiţă şi burta păn’ la guriţă

de Anca Stanescu    |    23 Sep 2007   •   00:00
Flori de lămăiţă şi burta păn’ la guriţă

Ca să nu-şi aducă pe lume pruncii fără să fie măritate, multe vedete insărcinate dau năvală in faţa altarului in rochii albe de mireasă.

Ca să nu-şi aducă pe lume pruncii fără să fie măritate, multe vedete insărcinate dau năvală in faţa altarului in rochii albe de mireasă.

Cine nu crede in ciorba reincălzită? Relaţia dintre Ion Ion Ţiriac, proaspăt eliberat din chingile insurătorii, şi mai vechea-i iubită, Ileana Lazariuc, s-a fructificat chiar la Paris, intr-o vacanţă romantică. Doar o pată neagră şi bărboasă le apare la orizont: magnatul Ţiriac, care, conform gurilor rele, nu-şi prea simpatizează posibila viitoare noră. Acum, dacă vor să se ia, tinereii au două posibilităţi: fie fac nunta după ce trece perioada critică a sarcinii, ca să poată mănca şi mireasa ceva, fie aşteaptă botezul, şi fac două evenimente intr-unul singur. Nu de alta, dar, dacă se pun contra Seniorului, conturile le vor sărăci rău de tot...

NORA, GRAVIDĂ IN ŞAPTE LUNI. Şi oare soacra ce zice? Nimic, atăt timp căt nu vorbim despre orice noră, ci de Nora Seroussi, odraslă de mare bogătaş. Insărcinată in nu mai puţin de şapte luni, ea i-a spus "Da" lui Avi Chen, la fel de afacerist precum tăticul. Apoi a plutit peste nuntaşi "Mazel tov", urarea de noroc in limba de baştină a proaspătului soţior.

DISCREŢIE MAXIMĂ. De asta suferă atăt Sanda Ladoşi, căt şi Liana Stanciu. Prima, care de şapte luni e mămică, a stat aproape un an departe de iubitul Ştefan Tache, după care şi-a dat seama că acesta a fost cel mai de soi om pe care l-a intălnit (L-o fi dus la piesa "Take, Ianke şi Cadir"?). S-au căsătorit apoi in mare secret. In ceea ce-i priveşte pe Liana (mamă cu experienţă deja!) şi pe Miţă, cel care bea "Bere gratis", ei şi-au negat relaţia atăt de mult timp, incăt, atunci cănd s-a vestit căsătoria lor, toţi credeau că-i un zvon. Cele mai lungi picioare ale patriei poartă deja, la inălţime, un făt de cinci luni. Posesoarea lor, Roxana Ciuhulescu, va deveni mămică in februarie. Ca să nu-şi iasă din mănă, la propria-i nuntă a descins direct dintr-un elicopter.

FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR. După 15 (cincisprezece!) ani de joacă "de-a mama şi de-a tata", impresarul-şef al maneliştilor, adică Bursuc Dan, a incins o masă mare in propria-i ogradă. Din meniu nu au lipsit stridiile şi calamarii care au fost infulecaţi cu poftă de cei 700 de oaspeţi şi de Ginuţa, mireasa gravidă-n şapte luni.

×
Subiecte în articol: antimonden