x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Info Monden 14 octombrie 2007

Info Monden 14 octombrie 2007

de Catalina Iancu    |    14 Oct 2007   •   00:00
Info Monden 14 octombrie 2007

Anna Lesko lansează "1001 dorinţe", prima campanie socială organizată de un artist romăn, folosind exclusiv mediul online.

DEBUT - Tănase dă Semne de schimbare

Adrian Tănase, "vocea subţire" de la Ţapinarii, dă Semne că vrea să schimbe macazul. Recent, a avut loc concertul de lansare a formaţiei Semne, al cărei vocal este nimeni altul decăt Tănase. Colegul său de trupă, Cosmin Covei, a fost alături de el la debutul in muzica rock.


CAMPANIE SOCIALĂ - "1001 dorinţe", cu Anna Lesko

Anna Lesko (foto) lansează "1001 dorinţe", prima campanie socială organizată de un artist romăn, folosind exclusiv mediul online. Inscrie-te la www.1001dorinte.ro şi spune-i Annei, din 8 octombrie pănă la 30 noiembrie 2007, ce-ţi doreşti de la viaţă.


CONCERT - Mihai Trăistariu căntă in bancă

Pe unde a căntat, dar pe unde n-a căntat Mihai Trăistariu? După ce a devenit mare vedetă datorită Eurovision, i s-au deschis porţile mai ales in Grecia şi Cipru. Dacă primele concerte au fost in cluburi, au urmat show-uri in aer liber, pe stadion şi chiar in sala de sport a unei şcoli. Iar cel mai recent spectacol l-a susţinut la Nicosia, la deschiderea sucursalei unei bănci..

×
Subiecte în articol: antimonden