x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Intr-o zi - Trei serii de tripleti si doi gemeni

Intr-o zi - Trei serii de tripleti si doi gemeni

06 Mai 2005   •   00:00

Spitalul Arnold Palmer din Orlando (SUA) se poate mandri cu un record greu de egalat: aici s-au nascut intr-o singura zi trei serii de tripleti si o pereche de gemeni.

  • LUME, LUME...
  • Tigrul si copilul impart frateste lapticul

    Hla Htay (40 de ani) hraneste la san fiul de sapte luni si tigrisorii nascuti la Gradina Zoologica din Yangon. Htay a inceput sa alapteze doi puiuti dupa ce mama acestora, Noah Noan, l-a ucis pe cel de-al treilea. Din nefericire, unul dintre cei doi hraniti la san de femeie a fost mult prea slabit si a murit

    Politistii strica, tot ei repara

    Politia din Garden City (SUA) este obligata sa plateasca reparatiile zidurilor gaurite de gloantele trase de oamenii legii. In incercarea lor de a captura infractorii, politistii au distrus mai multe ziduri, ferestre, vitrine, autovehicule etc. Sectiile de Politie trebuie sa scoata din vistieria proprie nu mai putin de 7.000 de dolari.

    Dementa - Si-a bagat degetele in priza

    Un scotian a fost arestat de Politia din Inverness dupa ce si-a expus goliciunea pe strazile cartierului, a amenintat cu arma un oficial si a ros cablurile dintr-un Jeep furat. Dar asta nu-i inca nimic. Cand s-a plictisit de toate astea, ciudatul impostor a dat buzna in casa unor vecini, i-a amenintat si pe ei, numai ca unul a fost mai indraznet si l-a atacat. Iritat, individul a decis sa-si inspaimante si mai tare victimele, electrocutandu-se. Mai exact, si-a introdus degetele umede in priza! Suparat din cauza insuccesului, barbatul a plecat spre casa, gol pusca. In cele din urma, Politia l-a ridicat, a dat o tura pe la spital, dupa care l-a retinut, fara drept de cautiune.

    Taxa - Culpa de 2.000 de dolari

    Dupa 24 de ani, Joel Schlesinger, din Orchard, New York, si-a amintit brusc ca n-a returnat o carte la biblioteca din orasul natal. A apelat repejor la serviciile Internetului, sa se asigure in primul rand ca biblioteca functioneaza inca. Afland ca aceasta are mari greutati financiare si simtindu-se cu constiinta incarcata din pricina indelungii intarzieri, Joel a decis sa returneze cartea impreuna cu o amenda autoimpusa, in valoare de peste 2.000 de dolari. De aproape trei ori mai mult decat taxa practicata de biblioteca in astfel de cazuri!

    Cehia - Inot sincron masculin

    La Praga a avut loc un eveniment mai putin obisnuit: sute de persoane au fost martorii primului show de inot sincron masculin. Inotatori din Suedia, Olanda, Cehia si Franta si-au expus pieptul si picioarele paroase, insa spectatorii au fost uimiti mai mult de precizia cu care realizau exercitiile. Capitanul echipei cehe spera ca aceasta disciplina sa intre cat de curand in categoria sporturilor olimpice.

    Noroc - Caine regasit dupa o tornada

    Familia Collins din Oklahoma si-a regasit cainele, un Dalmatian pe nume Ginger, dupa ce acesta disparuse ca urmare a tornadei violente care a lovit orasul in 1999. Familia a vazut recent pe site-ul Rocky Spot Rescue poza unui caine care semana teribil de mult cu Ginger. Ajunsi la fata locului, n-a mai incaput nici o urma de dubiu, pentru ca Ginger le-a recunoscut imediat mirosul. Pana sa revina in sanul familiei, Dalmatianul a mai suferit cateva accidente, de la tornada incoace. A fost lovit de o masina si a fost operat la sold, apoi a fost impuscat, iar acum Ginger are implantat un cip cu ajutorul caruia orice adapost sau clinica veterinara ii poate da de urma daca se rataceste.

    Transformare - Am sa ma intorc... eunuc!

    Dupa o cearta cu nevasta, un indian a plecat de acasa. Spre mirarea sotiei si a copiilor sai, dupa doi ani, Nabiullah s-a intors eunuc, in haine stridente si cu ruj pe buze. Barbatul a declarat ca nu si-a gasit nimic de lucru pentru a supravietui. Singura solutie a fost sa se castreze si sa castige bani ca eunuc, dansand si cantand la diverse sarbatori. Sotia acestuia, Shama Parveen, nu doreste sa fie ridiculizata de intreg satul si a hotarat sa divorteze.

    Record - Trei serii de tripleti si gemeni

    Spitalul Arnold Palmer pentru copii si femei din Orlando (SUA) se poate mandri cu un record greu de egalat. Intr-o singura zi, aici s-au nascut trei serii de tripleti si o pereche de gemeni. Cei noua tripleti se afla la terapie intensiva, pentru ca sunt foarte micuti (cantaresc intre 1,3 si 1,8 kg). Medicii sunt insa optimisti si au declarat ca toti vor supravietui. "In 30 de ani de cand practic aceasta profesie, nu m-am mai confruntat cu o asemenea situatie", a declarat seful Sectiei de pediatrie a spitalului, dr. Gregor Alexander.

    Neglijenta - Cere daune de 75.000 de dolari

    Herman Koehler, un pacient din Norfolk, a suferit mai mult de pe urma operatiei de artrita decat de pe urma afectiunii propriu-zise. Operat in 2003, la Spitalul Regional Faith, pacientul s-a ales cu un umar complet nefunctional, care supura constant, in timp ce incizia de la operatie intarzia a se vindeca. La o investigatie amanuntita, medicii au descoperit in umarul pacientului urmele unui burete uitat la operatie. Herman solicita in instanta 75.000 de dolari, daune morale si materiale. El pretinde ca, din cauza durerilor, a fost nevoit sa urmeze tratamente ce l-au costat peste 45.000 de dolari, in vreme ce, din cauza acestora din urma, a fost nevoit sa lipseasca de la serviciu, pierzand alti 30.000 de dolari din venitul anual.

    Risc - Interviul s-a lasat cu arestari

    Sa te fereasca sfantul sa intri singur in gura lupului, respectiv sa aplici pentru un post in cadrul Politiei. Laurie Ralston a patit-o. Si-a trimis CV-ul in speranta ca va primi un post de secretara si... visele ei au devenit realitate. A fost chemata la sectia de Politie. Numai ca aceea ce Laurie credea ca va fi un interviu de angajare a rezultat in final intr-o arestare. Politistii au fost prost impresionati de performantele ei profesionale si de faptul ca, la o verificare mai atenta a datelor, au constatat ca Laurie nu platise 17 amenzi, dintre care sapte pentru depasirea vitezei legale si doua pentru sofat fara permis.

    Vorba - Cainele spune "Te iubesc"

    Gibson este un localnic de seama al orasului Sacramento. De fapt, este chiar vedeta locului. Pe langa faptul ca Gibson detine recordul pentru cel mai inalt caine din lume, acesta masurand 2 metri si 10 centimetri, el mai are ceva iesit din comun. Vorbeste! Evident ca sunetele pe care le emite animalul nu sunt la fel de clare precum cele emise de un vorbitor biped, insa de fiecare data cand Gibson e scarpinat pe burta sau primeste la desert un os, maraitul lui seamana foarte mult cu "I love you", adica englezescul "Te iubesc". Probabil, cainele face parte dintr-o familie fericita, unde aude foarte des respectiva fraza...

    Proces - Apararea lui Michael Jackson contraataca

    Avocatii lui Michael Jackson au chemat joi primii martori ai apararii, doi tineri despre care acuzarea sustine ca ar fi fost agresati de cantaret in urma cu aproximativ un deceniu. Wade Robson (22 de ani) si Brett Barnes (21 de ani) au negat faptul ca au fost supusi la agresiuni sexuale de catre Michael. "Am dormit cu Michael de mai multe ori intre varsta de 8 si 13-14 ani, dar nu s-a intamplat nimic altceva", a comentat Robson. La randul sau, Brett Barnes a recunoscut ca a dormit de cateva ori cu megastarul, insa de fiecare data au fost amandoi imbracati in pijamale. Avocatii lui Michael sustin ca "elementele acuzarii sunt insuficiente" si ca "unii martori au facut declaratii contradictorii", asa incat cer achitarea regelui pop. Daca va fi gasit vinovat, Jackson risca 20 de ani de inchisoare.

    Florida - Scoala lipita cu superglue

    La Liceul Bayshore din Bradenton, Florida, ghidusiile elevilor din anii terminali sunt la ordinea zilei. Ultima nebunie a costat administratia liceului fabuloasa suma de 6.000 de dolari. Elevii sturlubatici au venit la liceu cu noaptea-n cap si s-au pus pe sigilat salile de curs, cu o substanta puternic adeziva. Peste 1.000 de elevi au stat mai mult de trei ore in curtea institutiei asteptand ca lacatusii sa dizloce efectiv incuietorile celor 75 de clase supuse procedurii de "incleiere". In plus, ghinionul a facut ca insasi directoarea liceului sa ramana blocata in sala de sport. In urma cu cateva saptamani, alti elevi au adus in curtea scolii un aligator, fapt ce a provocat panica in randul copiilor. De asemenea, in locul traditionalului steag al institutiei de invatamant a aparut mandrete de indispensabili.
    ×
    Subiecte în articol: antimonden şi-a dolari urmă