x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ioana Lee, apariție de Oscar

Ioana Lee, apariție de Oscar

04 Iun 2018   •   10:52
Ioana Lee, apariție de Oscar

Una dintre cele mai rafinate și elegante apariții din showbiz-ul românesc, scriitoarea Ioana Lee a avut o apariție cu adevărat spectaculoasă în cadrul emisiunii ”Totul despre dragoste” de la Antena 1.

Vedeta  a strălucit într-o rochie demnă de Gala Premiilor Oscar,  creație a designerului Nicoleta Negură. Ioana a purtat o rochie lungă,  în nuanțe de auriu, cu voal, tul și broderii speciale, ce i-a pus în valoare trupul frumos sculptat. 

Scriitoarea și-a dorit să poarte o ținută atât de specială având în vedere faptul ca subiectul emisiunii de televiziune a fost viața sa din timpul și după căsnicia cu aristocratul japonez Ken Kurosawa (Nitobe). În cadrul emisiunii ”Totul despre dragoste”, unde a participat și Florentina Mușat, redactor șef al Revistei Avantaje, s-a înregistrat și o premieră: actualul soț al Ioanei a apărut pentru prima oară în cadrul unui program tv din România. 

”A fost o bucurie să creez această rochie pentru Ioana, ea având o siluetă perfectă, stil și atitudine. Ioana mizează mult pe naturalețe și are un stil personal de a purta ținutele, ducând rolul de a fi femeie la nivel de artă”, a mărturisit tânăra designeriță Nicoleta Negură (30 de ani) din Piatra Neamț. Diana Dumitrescu sau cântăreața Alexandra Ușurelu sunt alte artiste celebre ce poartă cu drag ținutele create de Nicoleta Negură. 

 

 

×
Subiecte în articol: Ioana Lee