x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Karma este ultima descoperire a verii

Karma este ultima descoperire a verii

29 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Trei fete, din Cluj si din Bucuresti, au format cel mai nou grup muzical. Norocul Ellei, Amaliei si Ancai se numeste o casa de discuri care le-a luat imediat in custodie, cel mai renumit compozitor care le face piesele si un cunoscut muzician care le-a devenit manager. Debutantele au avut parte de momente dificile la filmarile primului videoclip pe mare.
ROXANA I. ANCUTA

Ce vraji s-au mai facut pe piata muzicala romaneasca!? Vara asta, doar cateva, dar ne aflam in plin sezon si oricand putem fi surprinsi de trupe ori solisti noi, plini de viata, dornici sa se arunce in valtoarea succesului.

ECHIPA. De foarte putin timp, Nova Music a infiintat trupa Karma. Le-a cautat, le-a gasit si le-a reunit intr-un trio, luat in primire de inepuizabilul Marius Moga (care le compune piesele) si slefuit, pe alocuri, de Zoli Toth de la Sistem (managerul lor). Prima data au cantat in deschiderea Turneului National "Anna Lesko-pentru tine", iar saptamana trecuta au debutat pe micul ecran cu videoclipul piesei "In jurul lumii", in regia lui Marian Crisan. Filmarile au avut loc in zona Dobrogei, acolo unde toata lumea a incercat sa gaseasca peisaje deosebite, care, eventual, sa poata duce telespectatorul cu gandul la alte lumi.

AVENTURI. Pe parcursul celor doua zile de inregistrari video, Ella, Anca si Amalia - intr-un cuvant Karma - s-au plimbat impreuna cu echipa tehnica si au filmat atat pe uscat, dar si pe mare, iar pentru filmari au inchiriat un iaht si o masina Mini Cooper. Chiar daca cele mai palpitante momente s-au petrecut in timpul "leganarii" lor cu iahtul, pe mare, pentru una dintre fete, acele clipe nu au fost deloc amuzante.

NEPLACERI. Amalia a avut probleme si a reusit sa-i surprinda pe toti din echipa cu raul ei de mare. Pana in acea zi, solista nu mai fusese niciodata in larg cu vreo ambarcatiune si nici ea nu a banuit ca va reactiona in felul acela: pe tot parcursul filmarii de pe iaht a avut ameteli si greturi. Cu foarte mare greutate, echipa de montaj a videoclipului a reusit sa gaseasca cateva imagini in care Amalia sa schiteze un zambet, cat despre cantat... si mai greu. Din cauza starii generale proaste, provocata de raul de mare, Amalia a luat pauze foarte dese, ceea ce a dus la decalarea orarului de filmare.

ELLA

Mihaela Cristina Tatomir este din Bucuresti si are 21 de ani. A facut canto un an si programare web la Universitatea din Bucuresti. Sapte ani a fost componenta a trupei Alegreto, timp in care a mai practicat baletul si dansul modern. Are doi frati mai mari, Mihai (30 de ani) si Dan (29 de ani).

SOCIABILA

"Daca s-ar putea sa schimb ceva la mine, m-as face mai putin impulsiva, dar, oricum, prietenii imi spun ca sunt sociabila si optimista" - Ella

AMALIA

Amalia Pop s-a nascut acum 25 de ani la Cluj. A terminat Liceul de Muzica si Scoala Populara de Arta din acelasi oras. Are la activ 13 ani de vioara, sapte de pian si trei ani de inot de performanta. Si-ar dori sa nu mai fie atat de incapatanata si sa nu-si mai roada unghiile.

CALMA

"Cel mai mult ma relaxez atunci cand ma aflu pe malul marii, iar daca am cu mine cartile preferate, ma simt si mai bine" - Amalia

ANCA

Anca Maria Boros (25 de ani) s-a nascut la Cluj. A terminat Liceul de muzica si Academia de Muzica "Gheorghe Dima" - sectia flaut - din acelasi oras. Doi ani a urmat cursurile Scolii Populare de Arta, sectia muzica usoara. A facut doi ani de harpa si 11 de flaut. Printre sporturile preferate se numara si inotul.

CONSERVATOARE

"Nu as schimba nimic la mine si cred ca nici prietenii mei, pentru ca, in general, sunt o persoana sociabila, toleranta si adaptabila" - Anca

DIVERTISMENT

Miki, ingropata in nisip de propriul catel

Miki si-a luat o scurta vacanta la mare, destinata mai degraba odihnei decat distractiei. Ea isi petrece zilele pe plaja cu prietenul ei, Razvan, si catelusa Zaza, care are neplacutul obicei de a sapa gropi pe plaja, aruncand nisipul peste propriii stapani.

CONDICA DE RECLAMATII

  • DAN HELCIUG E SUPARAT PE OSPATARI. "Am descoperit terase unde servirea e impecabila, dar, din pacate pentru noi, am dat si peste restaurante unde ospatarii vin de parca pleaca, iar serviciile sunt sub orice critica. Am nimerit un asemenea loc in spatele Teatrului de Vara din Costinesti. Ca sa mai "ciupeasca" si ei cate ceva, aduc carnati in loc de crenvursti si ciocolata calda pe post de cafea. Dar pe nota trec produsele pe care tu le-ai comandat. Evident, mai scumpe decat ce ti s-a adus. Daca nu te prinzi care-i diferenta intre produse, ghinionul tau. Ce mai, e bataie de joc. Si m-au mai terorizat gandacii zburatori care-si fac veacul pe Litoral. Parca Asociatia Gandacilor Liberi si-a trimis toti emisarii la mare!" (Catalina Iancu)

  • SELENA SE SIMTE DE-A CASEI CAND E LA MARE. Asta chiar daca acum s-a mutat in Bucuresti. Pentru ca este obisnuita cu viata de pe Litoral, cantareata stie tot ce misca acolo, mai ales cand vine vorba despre ciudatenii cu mai multe picioare: "In perioada asta sunt foarte multi gandaci. Negri si urati, pe care nu-i suport! De fiecare data cand ii vad, am o reactie foarte nasoala. In afara de asta, ma mai enerveaza manelele. Sunt foarte multe! Se aud tot timpul, n-am vazut asa ceva! M-au disperat", spune Selena. (Roxana I. Ancuta)

    Jurnalul National, in misiune pe Litoral

    Daca v-ati deghizat in paparazzi si ati pozat vreo vedeta si vreti sa apara la gazeta, nu ezitati sa ne contactati. Daca se nimereste sa fiti chiar Aurelian Temisan, Adrian Enache sau Elena Carstea, Andreea Balan, Andreea Banica, Dana Nalbaru, Teo si va aflati in cautarea iubirii (pierdute) ne puteti scrie si vi se va rezerva un loc la rubrica de matrimoniale estivale.

    Adresa noastra: Piata Presei Libere, nr.1, corp D, etaj 8 sau dana.andronie@jurnalul.ro
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden amalia