x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Femeia care a returnat câinii lui Lady Gaga o dă în judecată pe cântăreață pentru recompensă

Femeia care a returnat câinii lui Lady Gaga o dă în judecată pe cântăreață pentru recompensă

de Redacția Jurnalul    |    25 Feb 2023   •   10:40
Femeia care a returnat câinii lui Lady Gaga o dă în judecată pe cântăreață pentru recompensă
Sursa foto: Hepta

Femeia care a returnat câinii lui Lady Gaga după ce au fost furați în 2021 o dă în judecată pe Gaga pentru că nu a plătit recompensa de 500.000 de dolari pe care susține că a promis-o cântăreața.

În februarie 2021, cei doi câini ai lui Gaga, Koji și Gustav, au fost furați în timpul unui jaf, în care a fost împușcat și asistentul lui Gaga. În aprilie 2021, 5 persoane au fost arestate în legătură cu jaful, inclusiv Jennifer McBride, care a predat în cele din urmă câinii. După ce McBride a predat câinii, poliția din Los Angeles a descoperit că aceasta avea o relație cu tatăl unuia dintre bărbații arestați pentru jaf, potrivit BuzzFeed News.

McBride a fost arestată pentru complicitate la tentativă de omor și a fost condamnată la doi ani de eliberare condiționată, potrivit LA Times.

În 2021, mai multe posturi de televiziune au raportat că Lady Gaga a oferit 500.000 de dolari celui care îi va returna câinii, "fără a pune întrebări".

În noul proces, McBride susține că nu a primit recompensa. În proces se afirmă că Gaga "a înșelat-o" pe McBride "făcând o promisiune fără intenția de a o îndeplini".

Acțiunea în instanță susține în continuare că McBride a suferit daune compensatorii, durere și suferință, angoasă psihică și pierderea plăcerii de a trăi ca urmare a faptului că nu a primit cei 500.000 de dolari.

Reprezentanții cântăreței nu au făcut deocamdată comentarii.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lady Gaga recompensa caini