x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lansare VH2

Lansare VH2

21 Feb 2004   •   00:00
Mama lui Lapi: "Al meu este cel mai frumos"
Pentru a demonstra ca se afla la varsta maturitatii, doi dintre "agentii dragostei", Catalin si Lapi, au fost insotiti la acest eveniment de mamele lor. "Merg cu el la concerte de cand avea doar 5 ani. Nu puteam sa lipsesc acum, cand a ajuns celebru", ne-a marturisit mama lui Lapi. Membrii formatiei au transformat lansarea de disc in show adevarat in momentul in care au oferit celor prezenti un recital live care a durat mai bine de jumatate de ora. Pe scena, cei sapte "agenti" au aparut imbracati mult mai lejer, pentru ca nu au putut suporta prea mult scortoasele fracuri negre cu papion.

Agentii secreti au venit cu mamele lor
Intr-o atmosfera tipica filmelor cu James Bond, VH2 si-a inta mpinat invitatii la lansarea albumului "Daca n-ai iubi" cu pistoale-bricheta si pahare cu votca-martini, bautura preferata a Agentului 007. Gabriel Cotabita (voce), Mihai Pocorschi (chitara acustica), Catalin Tuta Popescu (claviaturi), Razvan "Lapi" Lupu (tobe), Eugen Sonia (bass), Gabriel Golescu (chitara electrica) si Catalin Catoiu (percutie), adica "cele sapte caricaturi ale lui James Bond", daca e sa ne luam dupa caracterizarea lui Cotabita, imbracati in costume negre cu papion, s-au amenintat reciproc cu pistoalele pe tot parcursul conferintei de presa.

Teo Trandafir a cantat si a dansat pe trepte
VH2 au avut alaturi numerosi prieteni: Teo Trandafir si Andreea Godeanu ("nasicile" trupei), Ioana Moldovan, Andreea Raicu, Carmen Bruma, Adina Halas, Liliana Fedorca, Tania Budi, trupa Holograf, Sergiu Nicolaescu, Cornel Sorian (Stigma), Parlament, Liana Stanciu si Horia Moculescu. Dintre toti cei prezenti, Teo a fost de departe cea mai infocata admiratoare a trupei. De pe treptele clubului, ea a dansat si a cantat cap-coada toate melodiile din recital, parand ca nimic n-ar fi putut s-o faca sa se simta mai in largul ei. Discul "Daca n-ai iubi", lansat joi seara la Music Club, este o editie speciala multimedia de "Greatest Hits", care include si videoclipurile pieselor "Fiecare zi fara tine" si "Trece vremea ". (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden