x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

de Raluca Grintescu    |    Miruna Mihalcea    |    05 Oct 2005   •   00:00

Fantoma chiriaSA


Autoritatile indiene au amendat doi frati, pentru ca tineau in casa o fantoma. Un exorcist - ale carui servicii au fost solicitate de vecinii fratilor - a sustinut ca fantoma ingrijita de acestia este responsabila pentru o epidemie izbucnita in localitate. In acest context, cei doi au fost amendati cu echivalentul a 360 de lire.


Moda ruseasca


Un fotomodel prezinta pe podium creatia designerului de origine rusa Alena Akmhadullina, in cadrul Festivalului de moda primavara-vara 2006 de la Paris.

Tutungii - Bere cu nicotina


O companie nemteasca producatoare de bere crede ca a gasit o modalitate excelenta de a permite clientilor sa consume nicotina, chiar si in barurile unde fumatul este strict interzis. Provocarea pe care acestia au lansat-o este de a introduce in compozitia berii 3 miligrame de nicotina. Deocamdata, propunerea companiei asteapta aprobare din partea autoritatilor, insa un lucru e cert. In Australia, noua bautura nu va avea succes, pentru ca aici s-a aprobat deja o lege care interzice adausul de nicotina in bauturi sau alimente. Si asta pentru ca, peste ocean, s-au gasit altii, inaintea companiei nemtesti, care sa introduca nicotina chiar si-n apa minerala, care e la-ndemana oricui.

Deruta - Clovnii, pe post de anestezic


La spitalul de pediatrie "Anna Meyer" din Florenta, Italia, a fost realizat un studiu relativ la metodele prin care poate fi redus stresul micutilor pacienti inaintea diverselor interventii chirurgicale. S-a descoperit astfel ca, pentru majoritatea celor cu varsta intre 4 luni si 3 ani, prezenta unui clovn in blocul preoperator ca si in sala de operatii, pana cand anestezicul isi face efectul, pare ideala. Medicii sunt de acord cu rezultatele relevate de studiu, dar subliniaza un "conflict de interese". In vreme ce copiii se relaxeaza, chirurgii se plang ca nu se pot concentra din cauza clovnilor care se zbenguie printre bisturie.

La zdup - Gardienii au uitat o vizitatoare in puscarie


O pustoaica de 16 ani s-a dus sa-si viziteze prietenul la puscarie si mare i-a fost surpriza cand s-a trezit ca a ramas inchisa acolo peste noapte. Asta deoarece gardienii au uitat complet de ea si au inchis accesul. Intentia fetei era sa-si petreaca doar o ora cu prietenul ei, dar se pare ca uitucii supraveghetori i-au lasat in camera de vizita toata noaptea. "Abia dupa o ora si jumatate mi-am dat seama ca nu venise nimeni sa ne spune ca s-a incheiat ora de vizita, dar am crezut ca avem noroc. Apoi am inceput sa bat la usi, dar nimeni nu raspundea."

Germania - Arestat pentru ca iubea o operatoare


Un barbat din Duesseldorf, Germania, a fost arestat dupa ce a sunat neincetat la "999", pentru ca se indragostise pana peste cap de vocea operatoarei. Politistii au reusit in cele din urma sa dea de Guenther Bergmann, in varsta de 45 de ani, care a declarat ulterior ca era beat si nu s-a putut abtine. "Prima oara cand am sunat, a fost din greseala. Am apasat gresit butoanele. Dar operatoarea avea o voce asa de sexy, incat mi-am pierdut mintile si am continuat sa sun. Mi s-a pus pata pe ea", a tinut sa precizeze Bergmann.

Look - Hugh Grant arata ca o "lesbiana dura"


Dupa ce si-a schimbat coafura ca sa para un barbat mai dur, Hugh Grant (foto) a fost total nemultumit, declarand ca, de cand s-a tuns scurt, arata ca o "lesbiana dura". "Am incercat sa imi schimb coafura. Am fost la stilistul personal al lui Elizabeth Hurley. Am crezut ca o sa dau mai bine in fata camerelor de filmat. Din pacate, arat ca o lesbiana dura. Sunt urat ca Muma-Padurii cu parul tuns asa. Nici macar Elizabeth nu s-a putut uita la mine", a explicat starul britanic.
×
Subiecte în articol: antimonden