x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Maestru - Ogasanu Jr face muzica pentru Wesley Snipes

Maestru - Ogasanu Jr face muzica pentru Wesley Snipes

08 Dec 2004   •   00:00

MONDEN
Fiul actorului Virgil Ogasanu, Mihai, produce piesele de pe coloana sonora a filmului "Painter", cu Wesley Snipes. Tot el regizeaza videoclipul de promovare a peliculei.
DANA ANDRONIE

NEGRU SI ALB. Lennox & Mihai scot impreuna un album de calitate, pentru piata muzicii internationale
PARTENERI. Loredana Groza canta cu un jamaican care traieste in Los Angeles
IN STUDIO. A muncit pana a transpirat, pentru ca piesele sa sune exact cum si-a dorit compozitorul, Mihai Ogasanu
"Singurul si unicul" Lennox BUPPY Brown, din Jamaica, a venit la "compozitorul si Juniorul" Mihai Ogasanu pentru a-i darui piese de top. Ce sansa! Tocmai jamaicanul care a realizat coloana sonora a filmelor "7 Seconds" si "Blade 2" l-a ales pe Mihai sa-i creeze melodii pe masura. Din vorba-n vorba, au ajuns la concluzia ca n-ar strica sa compuna si coloana sonora pentru pelicula "Painter", in care joaca si Wesley Snipes.

LA PRIMA VEDERE! BUPPY Lennox si "originalul" Mihai si-au dat intalnire prima data la clubul Bamboo, la miezul noptii. "A fost surprinzator ca a acceptat o intalnire, chiar si de afaceri, la acea ora. Am discutat colaborarea, apoi am zis sa ne facem si placerea - adica muzica. Muzica noastra e placere. In ziua urmatoare ne-am intalnit la studioul lui Mihai si am ascultat niste melodii «fierbinti»! Mi-au placut foarte mult si am hotarat ca el e omul cu care vom lucra. Deocamdata, am finalizat sase melodii si lucram la inca trei. Vantul bate in panze din directia buna!", ne-a povestit jamaicanul, care acum s-a stabilit in Los Angeles.

Am putea spune ca a fost… colaborare de la prima vedere! Iar Lennox i-a deschis inca o portita lui Ogasanu Jr. Lucrand alaturi de Wesley Snipes de aproape 11 ani, jamaicanul a venit cu ideea ca Mihai sa se ocupe si de coloana sonora a ultimului film in care joaca dr. Snipes, "Painter". Compozitorul s-a pus pe treaba si, in doar cateva zile, a creat o piesa cu care s-a prezentat pe platoul de filmare. Toata echipa a fost incantata, chiar Wesley, iar acum Mihai Ogasanu asteapta sa se dea unda verde pentru realizarea coloanei sonore. Interesant este ca Lennox va forma duet cu nimeni alta decat Loredana. "M-am gandit ca Loredana ar suna foarte bine impreuna cu Lennox. Am sunat-o si i-am facut propunerea. Atunci era la Buftea, la filmari, si l-a auzit pe Lennox cum canta prin intermediul telefonului mobil. I-a placut foarte mult si a acceptat", ne-a spus bucuros de reusita Mihai.

SCHIMBARE. In afacerea incheiata a fost si mana destinului. Juniorul a compus, cu ceva timp in urma, melodii de care era foarte mandru, dar pentru care nu gasise stapan. Cu regret, a realizat ca nu exista nimeni in Romania ca sa le poata canta. Atunci a intrat in scena jamaicanul, care le-a "arvunit" pe toate! Iar Loredana astepta, precum Ogasanu, ca un cantaret strain sa-i propuna o colaborare. Nici ca nu se putea brodi mai bine! Compozitorul si-a incredintat piesele persoanei visate, iar cantareata si-a gasit un partener de acelasi calibru. Iar jamaicanul este fericitul beneficiar al noului parteneriat! Pana in luna februarie va aparea si videoclipul piesei "Vet’ran", care va fi difuzat in toate tarile in care "Painter" ruleaza pe marile ecrane. "Sunt bucuroasa de aceasta colaborare. Voiam o schimbare. O asteptam. Si iata ca a venit! Am emotii, pentru ca videoclipul pentru piesa «Challenge me» va face inconjurul lumii. Dar trebuie sa fac tot ce-mi sta in putinta ca sa iasa bine, pentru ca nu trebuie sa-mi dezamagesc fanii. Pentru ei merita sa si mori. Vizual. Daca vrea regizorul!", ne-a marturisit Loredana Groza. Dar cine e regizorul? Tot Ogasanu! Buna afacere, nu-i asa? Daca-i talentat! Norocul lui ca cine trebuia a avut si ochi ca sa vada. De acum incolo, Juniorul va munci zi si noapte pentru a duce la bun sfarsit trei videoclipuri, 12 piese, plus coloana sonora a peliculei "Painter". Trebuie sa onoreze comanda lui Lennox BUPPY Brown, "singurul si unicul", dupa cum se recomanda. Are o asistenta care il ajuta, Alina Profir se cheama, si n-are cum sa dea gres. Sta in joc onoarea firmei sale, Central BPM Production. Cu Ogasanu la mixer, Lennox poate dormi linistit. Si Wesley Snipes. Iar Loredana stie!

Daca dumneavoastra, cititorii, aveti vreo nelamurire, puteti sa ii scrieti Juniorului pe adresa ogasanu@centralbpm.com.

CU DIRECTIE

"Ne-am intalnit la studioul lui Mihai si am ascultat niste melodii «fierbinti»! Mi-au placut foarte mult si am hotarat ca el e omul cu care vom lucra. Deocamdata, am finalizat sase melodii si lucram la inca trei. Vantul bate in panze din directia buna!" - Lennox BUPPY Brown, Artist

FIU DE SAXOFONIST
"The one and only" (adica singurul si unicul, asa cum ii place sa-si zica) Lennox BUPPY Brown s-a nascut in San Antonio, Jamaica, fiind fiul unui binecunoscut cantaret la saxofon. Ajuns in America, nu a putut sta departe de muzica si a inceput sa lucreze ca DJ, apoi a devenit cantaret. "Am lansat deja un album, iar acum il pregatesc pe al doilea. Sunt compilatii de muzica de film, pe care se regasesc piese de pe coloana sonora a peliculelor «Blade 2» sau «Inamicul statului»", spune Lennox.
JAMAICA DIN BUCURESTI
Lennox BUPPY Brown spune ca s-a simtit foarte bine in Romania. "M-am distrat bine si am intalnit oameni de treaba. Tara asta asa de frumoasa ma face sa vreau sa ma intorc aici. Mi-as dori sa deschid un club sau un restaurant in Bucuresti. Bineinteles, nu va fi doar un local cu un design aparte, ci unde se va asculta o muzica deosebita si va fi servita... mancare cu specific jamaican". Muzicianul promite ca va anunta cand se va apuca sa gateasca mancare din Insulele Caraibe pe malul Dambovitei.
×
Subiecte în articol: antimonden mihai muzica ogasanu lennox