x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Marele absent de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Care este motivul pentru care actrița nu a respectat tradiția

Marele absent de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Care este motivul pentru care actrița nu a respectat tradiția

de Redacția Jurnalul    |    15 Aug 2023   •   22:30
Marele absent de la nunta Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Care este motivul pentru care actrița nu a respectat tradiția
Sursa foto: Hepta

Cuplul Angelina Jolie - Brad Pitt a suscitat ani de zile interesul fanilor. Frumoși, celebri, talentați, cei doi s-au iubit, au făcut copii și s-au despărțit. Dar puțină lume știe că Angelina nu a avut o relație bună cu tatăl ei, astfel încât nu l-a invitat nici măcar la nuntă.

Laureat al Premiului Oscar, Jon Voight, este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood, însă  fiica sa a făcut carieră abia după ce a renunțat la numele de familie. 

„Nu voiam să fiu Voight ca actriță, pentru că lumea ar fi reacționat la nume. Tata își cerea tot timpul scuze, când eram copil, că lumea se referea la mine ca la fiica lui Jon Voight. N-am fost apropiată de tatăl meu. Eram fiica mamei, nu atât a tatălui meu…”, spune aceasta pentru First Curiosity, citat de dcnews.ro.

Angelina mai are un frate dar părinții lor s-au despărțit când aceștia erau mici, aceștia crescând și în țara natală a mamei lor, Franța. Relația cu tatăl a fost astfel mai distantă. Jon Voight a aflat astfel din presă că fiica sa se căsătorește, cu doar câteva zile înainte de nunta, care a avut loc în 2014. 

„Se pare că a fost foarte drăguț la nuntă, toți copiii au fost incluși în ceremonie, cred că a fost tare amuzant și drăguț. Mă bucur pentru ei”, a spus Jon. 

„N-am vorbit cu ei de la nuntă. Nici măcar nu știam că urma să aibă loc. Oricum era săptămâna în care se acordau și premiile Emmy, așa că nici n-aș fi putut merge”, s-a scuzat actorul.

Angelina nu a fost astfel  condusă la altar de tatăl ei, așa cum este tradiția. Cei doi s-au mai apropiat însă după divorțul fcelebrului cuplu. Se pare că frustrările Angeline legate de tatăl ei s-au răsfânt și în rolurile pe care le-a interpretat. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: angelina jolie brad pitt jon voight