x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Bendeac, demonstrație de ”sărut iugoslav” la iUmor

Mihai Bendeac, demonstrație de ”sărut iugoslav” la iUmor

22 Sep 2017   •   21:10
Mihai Bendeac, demonstrație de ”sărut iugoslav” la iUmor
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Mihai Bendeac face o demonstrație de ceea ce el numește ”sărut iugoslav”, duminică seara, de la ora 21.00, la iUmor, iar partenera sa de scenă este una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii.

Când doi actori se întâlnesc pe scena iUmor, e clar că urmează un moment deosebit, iar când Mihai Bendeac este unul dintre ei, neprevăzutul își face și el loc. Așa a decurs revederea dintre juratul iUmor și Ana Maria Calița, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii.

În stilul caracteristic, Ana Maria a glumit spunând că a revenit în sezonul patru al show-ului iUmor pentru că are nevoie de bani să își cumpere un loc de parcare și o boxă la apartamentul său proaspăt achiziționat.

La final, încântat de numărul de stand-up, Mihai Bendeac a uimit pe toată lumea când s-a ridicat de pe scaun, a mers direct pe scenă și a sărutat-o pe Ana Maria. ”A fost un < sărut iugoslav >! Am văzut eu la Hollywood, când e o decernare de premii Oscar, iar unul dintre actori, în semn de apreciere, își sărută colega. Nu contează că e măritată, că e singură, nu are legătură cu asta”, a explicat apoi Mihai Bendeac.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

×
Subiecte în articol: mihai bendeac