x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirele si mireasa au dat noroc in fata altarului

Mirele si mireasa au dat noroc in fata altarului

02 Feb 2004   •   00:00

Sambata, la Manastirea Casin, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au unit, pentru a doua oara in fata preotului, destinele lor zbuciumate. Ziarista a depasit performanta Elenei Carstea. A trecut si ea printr-un divort rapid, insa, dupa ce a fost prigonita de Prigoana, la fel de repede l-a convins sa o ia din nou de nevasta.

HORATIU TUDOR

Locasul de cult s-a transformat intr-un loc de du-te-vino pentru invitati. In timpul ceremoniei religioase, oficiata de parintele Zamfira, usa bisericii era trantita zgomotos cu regularitate, deoarece participantii ieseau sa se converseze la telefoanele mobile.

GENEROZITATE. Mireasa purta o rochie stralucitoare care avea o trena lunga de aproape 10 metri. In ton cu moda occidentala, Bahmuteanu a venit la altar cu pieptul inainte, in sensul ca avea un decolteu ce ii punea in evidenta sanii generosi. Chipul ginerelui trada o apatie totala fata de acest eveniment din viata lui. Pentru a dovedi ca slujba il lasa rece, domnul Prigoana isi tinea mainile la spate, ca la o intalnire tovaraseasca. Pe aceeasi lungime de unda cu ginerica, asa-zisa regina a muzicii lautaresti, nefiresc de mediatizata Cornelia Catanga, a ciripit tot timpul la telefon. Dupa expresia de fericire intiparita pe chipul sau, cu siguranta la celalalt capat al firului era doar sotul ei. Badea si Oreste par a fi infrat iti pe vecie! Au stat umar langa umar, desi spatiul bisericii le permitea sa stea mai rasfirati. Mircica isi facea cruci la intervale mici de timp, iar Oreste privea in gol, absent. Marele comentator sportiv Cristian Topescu avea o tinuta sobra, nici un muschi de pe fata neclintindu-i-se, in acelasi ton cu sotia sa Christel Ungar.

INVOIALA. De remarcat ca Prigoana ii arunca priviri severe alesei sale, aceasta raspunzandu-i cu zambete galese. Un moment naucitor s-a consumat dupa ce preotul a incheiat ceremonia. Adriana si Silviu au dat noroc, parca pentru a parafa aceasta casnicie care seamana, asa cum zic gurile rele, cu o afacere. Nuntasii au izbucnit in aplauze, impresionati, probabil, de gestul barbatesc al proaspetilor insuratei. Dupa aceea, mirii s-au imbarcat la bordul unei masini de epoca, cu destinatia Snagov, la resedinta de vara a familiei Ceausescu, unde au avut loc petrecerea, masa si dansul. Desi anuntase presa ca permite accesul pentru o jumatate de ora, Prigoana i-a prigonit pe reprezentantii mass-media. Le-a comunicat urmatoarele: "Vreau sa ma imbat si nu am chef sa-mi faceti voi poze". Ca sa fie linistit ca nimeni nu-i va tulbura petrecerea, mirele a angajat oameni de paza. La nunta au cantat, pe gratis, nedetronata regina Cornelia Catanga, Maria Carneci, anonimul cantaret de muzica populara Ion Ghitulescu si blajinul Fuego. Printre meseni s-au numarat vocalistul trupei Taxi, don Dan Teodorescu, si sotioara lui, Melania Medeleanu. Ramane de vazut cat timp va dura luna de miere, stiut fiind faptul ca Bahmuteanu si Prigoana sunt doua firi temperamentale. Sa speram ca vesnic nemultumita Adriana nu va recurge prea curand la serviciile unui avocat.

De 3X mireasa Pe 31 ianuarie, Adriana a devenit doamna pentru a treia oara in viata. Prima data, la 18 ani, domnisoara Toma a fost adusa in fata ofiterului starii civile de Cosmin Bahmutan. Mariajul lor a esuat dupa cinci ani. Intre timp, Adriana devenise celebra in televiziune sub numele de Bahmutan. Cum fostul sot nu a fost de acord sa o lase sa-i foloseasca numele dupa divort, Adriana si l-a modificat in Bahmuteanu. Povestea de dragoste cu Silviu Prigoana s-a soldat cu o casatorie in secret, in octombrie 2003, si un voiaj de nunta la Amsterdam. O luna mai tarziu, pe 4 noiembrie, se pronunta divortul lor.

×
Subiecte în articol: antimonden