x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN - Stirile zilei

MONDEN - Stirile zilei

23 Mar 2004   •   00:00
MONDEN  -  Stirile zilei
Gabriela Vranceanu Firea isi cauta caine

La insistentele repetate ale fiului ei, Gabriela Vranceanu Firea se vede nevoita sa-i cumpere acestuia un caine. Tudor, mostenitorul familiei Firea, nu are stare si deja cauta pe Internet poze cu rasele canine. El ar vrea, spre disperarea familiei, un pitbull, vestit pentru agresivitatea sa excesiva. Desi mama-vedeta incearca sa-l tempereze, sfatuindu-l sa aleaga un caine de talie mica si mai prietenos, ca de pilda un cocker, Tudor o tine pe-a lui, semn ca are personalitate: „Cred ca, pana la urma, vom lua un schnautzer, preferat mai ales pentru calitatea sa de a iubi copiii. Cat despre nume, asteptam propunerile cititorilor Jurnalului National", spune Firea. (Simona Ecovoiu)

Se marita mama Nadiei Comaneci

Steaua gimnasticii mondiale Nadia Comaneci are toate motivele sa fie fericita. Distinsa ei mama, Stefania Comaneci, se pregateste sa-si puna din nou lamaita in par, dupa 20 de ani de la divortul de primul sot. Alesul inimii doamnei Stefania este merceologul Mihai Nedelea, cu aproape 10 ani mai tanar decat mama Nadiei si cu 10 ani mai in varsta decat gimnasta. Contactata telefonic, Nadia a spus ca „este fantastic acest pas al mamei mele, dar fiind vorba despre viata ei privata, nu vreau sa comentez". (Horatiu Tudor)

Patronul FC Brasov vrea sa faca afaceri cu Rocsana Marcu

Rocsana Marcu, vedeta Prima TV, s-a intalnit vinerea trecuta cu patronul FC Brasov, Ioan Neculaie, la o cafea, la Hotel Intercontinental. Ion Neculaie i-a propus Rocsanei o colaborare legata de una dintre afacerile lui. „Este adevarat ca ne-am intalnit, insa numai in interes profesional. Imi place ca om, il admir, dar chiar nu m-am gandit la altceva", ne-a declarat ea. Pana atunci, Marcu si Neculaie s-au mai vazut, intamplator, pe la diverse evenimente mondene si se aflau in anturaje diferite. Oricum, dupa aproape un an de cand este singura, Rocsana a fost vazut in compania unui barbat. Nu este exclus ca drumurile lor sa se mai intersecteze. (Roxana I. Ancuta)

Grupul Quartz a renuntat la Gianina Corondan

Dupa patru ani de colaborare, timp in care au scos doua albume („Las-o balta" - 2001 si „Dragostea-i un biscuit" - 2003), grupul Quartz a renuntat la serviciile vocalistei Gianina Corondan. Decizia survine in urma multiplelor divergente dintre cunoscuta prezentatoare tv si liderul trupei, Amedeo. Gianina Corondan si-a exprimat nemultumirea pentru faptul ca formatia avea putine cantari, iar radiourile nu le difuzau piesele. Aceste frictiuni l-au determinat pe Amedeo sa se desparta amiabil de vedeta TVR. Locul acesteia a fost luat de Olivia Paun, absolventa de Conservator, pana acum tobosar in Quartz. (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: antimonden