x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Oapepe, o vedeta "cula"

Oapepe, o vedeta "cula"

25 Apr 2005   •   00:00

"Mama, ce simpatica esti, antipatico!", "Ce, ma, am ciunga-n cap!", "Ah, d’aia nu mai baga pui la alimentara", "Ia cauta-ma prin camera ailalta, ia vezi, sunt acolo?".

Acestea sunt "textele" Oanei Zavoranu (foto). Daca-i "desteapta" (tocmai v-a convins cu expresiile care fac impresii printre gospodinele... "numai iubirea") si frumoasa (e oachesa si buzata), Zavoranu are o emisiune. De terminat. La Acasa. Duminica de duminica "pacatuieste" cu "Corazon latino". Dupa ultima editie cineva (cu functie) ar trebui sa se sesize si s-o trimita... acasa, la Pepe.

OANA MINUNE. Cu siguranta, nimeni n-o intrece pe Oapepe. Ce scoate ea din putul gandirii, nici macar Copilul Minune nu poate duce! "Ai o voce de nu se mai poate! S-a terminat cu smecheria!", i-a spus Zavoranu invitatei sale, Mirabela Dauer. Care interpretase impecabil un... playback. Dupa Mirabela a inceput "smecheria". Au intrat in studio baietii de la Akcent, care de aceasta data au "penetrat" piata muzicala cu belciugele din nas, spranceana si ureche. "E foarte misto sa stie lumea cum va cheama. Formati un tot unitar. Sunteti in facerea unui album. Dragi telespectatori, nu-i credeti, au niste iubite care, probabil, le iubesc", a ciripit prezentatoarea.

LASA-NE! Se pare ca Oanei Zavoranu ii este imposibil sa gandeasca inainte sa deschida gura. Dar oare are cu ce? Sa gandeasca, bineinteles. Incercam sa descifram aceasta "dilema" printr-o intrebare pe care si-a pus-o (de una singura) Oana Zavoranu: "Am fost cula?" Cu greu am inteles ce voia sa spuna Oapepe. Initial au-zisem ca "a fost scula", dar norocul nostru ca Zavoranu s-a repetat, ca sa priceapa tot romanul: "Am fost c-u-l-a?" Tot aveti nevoie de o traducere, nu-i asa? Oapepe s-a intrebat, de fapt, daca a fost originala, marfa, beton, tare. A incercat sa ne abureasca, atentie!, cu genul feminin al adverbului "cool", imprumutat (si adaptat) din limba engleza. La cat este de "cula", ne intrebam ce mai cauta pe Acasa. Ne rugam, spre binele nostru, ca un "vanator de talente" american sau de orice alta natie sa o descopere pe Oana Zavoranu si sa-i promita cate-n luna si-n stele. Poate asa scapam si noi de "sindromul Oapepe"! (Dana Andronie)

×
Subiecte în articol: antimonden zavoranu