x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Anda Adam

Patru intrebari pentru Anda Adam

04 Mar 2004   •   00:00

O cantareata care a castigat de pe urma imaginii ei sexy, dar nu se considera un sex-simbol.

  • Cum te-ai acomodat cu munca in televiziune?

    De putin timp realizez o rubrica a emisiunii Top Sport, de pe TVR 2. Imi place televiziunea si nu pot spune ca pana acum mi s-a parut greu sa lucrez in spatele camerei. Echipa cu care lucrez m-a ajutat de la bun inceput, asa ca m-am adaptat repede. De cateva ori am deviat de la subiect, dar mi-au atras atentia si m-am corectat. As vrea sa am intr-o zi propria emisiune, in zona divertismentului.

  • De ce ai vrut neaparat sa ai propria ta afacere?

    Raspunsul e simplu: din muzica nu prea se castiga. Mai precis, ce castigi investesti inapoi: in imbracaminte, in piese, in telefon, in drumuri etc. Cine face muzica pe care o vrea si nu se apuca de cantat manele, doar de dragul de a castiga, nu va scoate bani. Afacerea cu salonul de unghii false cred ca este de viitor. Oricum, imi si place ideea unei astfel de afaceri in Romania si are aduce si bani.

  • Cum te-ai obisnuit cu statutul de sex-simbol?

    Nu ma afecteaza prea mult eticheta asta. Prefer sa cred despre mine ca sunt un om normal. Chiar sunt o fata obisnuita: pe strada ma imbrac in trening, cu sapca pe cap, asa lumea nici nu prea ma recunoaste. Cred ca statutul de sex-simbol mi se poate atribui doar cand sunt pe scena. Acolo abordez un alt stil, mai provocator, pe care lumea il poate considera sexy. Dar eu nu ma consider vreo femeie fatala.

  • Ce reprosuri ai facut si ti s-au facut in viata?

    Cel mai des, ca sunt incapatanata. Nimeni nu-mi poate schimba hotararile. Trebuie sa mai recunosc, am obiceiul rau de a intarzia si lumea imi reproseaza acest lucru. N-am reusit niciodata sa ajung la timp la o intalnire, cu toata bunavointa mea. Celorlalti le reprosez nesinceritatea. Intotdeauna mi-am dorit ca partenerul meu sa fie un fel de reflexie a mea in oglinda si sa primesc atat cat ofer. (Dana Ciobanu)

×
Subiecte în articol: antimonden