x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Catalin Botezatu

Patru intrebari pentru Catalin Botezatu

26 Mar 2004   •   00:00

Un creator de moda care nu stie cu sa se imbrace si care inca mai mananca de la mama lui.

  • Cum te descurci cu afacerile de la club si de la restaurant?

    Reinvestesc tot ce castig. Acopar gaurile dintr-o parte, pun in alta, rulez toti banii pe care ii obtin. Cred ca asta este secretul succesului. Se intampla uneori sa n-am nici un ban in buzunar. Pare greu de crezut, nu-i asa? Detin afaceri pe care imi place sa le conduc cu mana mea. Clubul si restaurantul imi ocupa aproape tot timpul. Imi place sa ma implic si sa nu pasez treburile mele altora.

  • E adevarat ca uneori nu stii cu ce sa te imbraci, desi ai un sifonier cu zece usi?

    Se mai intampla. Cu toate ca am foarte multe haine, uneori chiar nu stiu ce sa mai iau pe mine. Intotdeauna ma gandesc dinainte unde trebuie sa ma duc, ca sa stiu cum sa ma imbrac. N-ar trebui sa ma plang, dar uneori chiar trec prin asemenea momente. Am zile in care nu-mi mai place nimic. Cred ca am sute de haine. Multe dintre ele nu le-am purtat niciodata. Si cu toate acestea tot mi se pare ca n-am destule.

  • Cine iti gateste, avand in vedere ca esti inca burlac?

    Mama, bineinteles. Mereu imi trimite pachete intregi cu mancare. Uneori se strica, fiindca n-are cine sa le manance, caci eu nu prea stau pe-acasa. N-am niciodata mancare in frigider. Nu tin decat fructe si dulciuri. De obicei, mananc in oras, adica la cluburile mele. In fiecare zi am program de "inspectie". Gust din toate produsele care se fac acolo, si toate trebuie sa fie preparate ca la carte.

  • Ce-ti place sa faci atunci cand n-ai ce face?

    Imi place sa aprind betisoare parfumate si sa le plantez prin toata casa. Alt obicei de-al meu este sa stau in fata semineului si sa-mi aprind cate-un trabuc. Mai citesc o carte, imi fac fel de fel de planuri... Dar nu prea am timp liber, fiindca de la prima ora incepe telefonul sa sune. Uneori imi vine sa-l arunc pe geam. Dar evident ca nu-mi permit si uite-asa incepe o zi incarcata de munca. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden