x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Cornel Ilie

Patru intrebari pentru Cornel Ilie

27 Mar 2004   •   00:00

Solistul de la Vank, mai nou, scriitor si mai vechi, compozitor de muzica pentru film

  • De ce apari mereu singur pe la evenimentele mondene?

    Nu sunt singur si nici nu-mi place sa fiu asa, dar in public apar singur. Cand vin la un concert vreau sa fiu atent, nu sa am pe cineva dupa mine, sa nu ma pot concentra. Nu vin la spectacole, ca sa ies la numar, sa ma afisez. Nu-mi place sa merg doar de dragul de a iesi in lume. Cu prietena... acasa si in alt context. Am vorbit cu ea, am negociat din acest punct de vedere si nu-i o problema pentru ea.

  • O sa canti toata viata si o sa te ocupi numai de muzica?

    Daca ma ajuta Dumnezeu, da. Numai asta imi place sa fac. Numai asta mi-am dorit sa fac. Nu vreau sa ma multumesc doar cu ideea de a avea o familie si atat. Din fericire, eu am avut sansa sa-mi permit sa fac ceea ce vreau. Legat de planuri muzicale, tocmai asteptam concretizarea unui turneu in America, care ar putea avea loc in vara. Ar fi prima oara cand am canta pentru romanii din strainatate.

  • Ce ai fi facut daca nu ai fi ales acest drum?

    As fi ales un domeniu in care sa am libertate, independenta creativa. Cum am facut imagine de film, probabil spre cinematografie m-as fi indreptat. M-as sufoca in orice alta meserie. Imi doresc foarte mult sa fac muzica de film. Mai mult decat orice. Am teme, idei in directia asta, dar nu se fac filme pentru muzica pe care am compus-o eu. Acum astept sa apara ocazia si sa intalnesc persoana care trebuie.

  • Ce preocupari interesante mai ai atunci cand nu canti?

    Mai nou, imi place sa scriu. Sunt idei pe care le dezvolt si as vrea sa fac ceva in sensul asta. As vrea sa le public sub forma unor povestiri. Nu stiu cine o sa riste sa mi le publice, dar eu voi incerca. Este un foarte bun exercitiu de imaginatie si o sa aberez pana o sa-mi da cineva o sansa. Oricum, in general am sanse si mi se intampla cam ce-mi doresc. As incerca multe lucruri. Imi plac provocarile. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden