x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Daniela Gyorfi

Patru intrebari pentru Daniela Gyorfi

03 Mar 2004   •   00:00

O cantareata nonconformista, cantata de poeti.

  • Ai ajuns la o varsta si totusi esti o femeie singura. De ce?

    Asta este parerea ta. Faptul ca nu sunt casatorita si ca nu recunosc public ca am pe cineva nu inseamna ca sunt o femeie singura. Am un iubit, dar il tin departe de lumea presei pentru ca, de fiecare data cand m-am afisat cu cineva, mass-media a disecat in toate felurile acea relatie. Experienta ma face sa fiu discreta in ceea ce priveste viata mea particulara. Evit sa mai comentez astfel de aspecte.

  • Dar exista posibilitatea sa te casatoresti cu actualul prieten?
    Abia ne-am cunoscut si ar fi prematur sa ma gandesc la acest lucru. Bineinteles, ca orice femeie, imi doresc sa am o familie si un copil, desigur. Poate ca va veni ziua cand vor bate iar clopotele de nunta! Cuvantul de ordine pentru mine este precautie, deoarece n-asmai face fata unui nou esec. Oamenii sunt schimbatori si, pana nu esti cat de cat sigur pe sentimentele partenerului, e mai bine sa astepti.

  • De ce pentru clipul "Undeva" l-ai ales pe fostul tau iubit, Gabriel Hennessey?
    E un tip talentat. El a mai regizat un videoclip, care mi-a placut foarte mult si tocmai de aceea am avut incredere in el. Munca alaturi de Gabriel este o imbinare intre profesionalism si buna dispozitie. Pe toata durata filmarilor m-a facut sa ma simt destinsa, nu a existat nici un moment de incordare. Sa nu ma intrebi daca revederea cu el mi-a trezit sentimentele de altadata, pentru ca acum suntem doar amici.

  • Poetul Val Manescu ti-a inchinat o poezie. Te-a emotionat gestul lui?
    M-am simtit flatata. Asta inseamna ca sunt inca o femeie apreciata, ceea ce nu este putin lucru. In mediile artistice sunt multi cantareti care imi canta prohodul, iar gestul maestrului Manescu mi-a demonstrat ca nu sunt ceea ce spun altii despre mine. Desigur, am fost emotionata pana la lacrimi deoarece nici un barbat nu a mai facut acest gest pentru mine. Poezia lui ocupa un loc special in inima mea. (Horatiu Tudor)

×
Subiecte în articol: antimonden