x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru: iulia Fratila

Patru intrebari pentru: iulia Fratila

04 Feb 2004   •   00:00

O microbista infocata, care a facut Dreptul. Urmeaza Psihologia. Ea crede ca celebritatea o va ajuta sa emigreze.

Cum s-a concretizat pasiunea pe care o ai pentru fotbal?
Cand eram mica veneam special de la Constanta cu tata, pentru meciurile din Bucuresti. Colectionam cronicile despre toate partidele cu Steaua, echipa mea de suflet. Dar acum sa mergi pe stadion e sport extrem. La un meci m-a vazut baiatul Zinei Dumitrescu, care-i dinamovist, si m-a aratat cu degetul ca-s stelista. Ce huiduieli mi-au auzit urechile! Am jurat ca nu mai calc pe stadionul Dinamo.

Gasesti vreo legatura intre fotbal si Drept?
Mai nou esti studenta la Psihologie... Pentru fotbal am o mare pasiune, dar pentru Drept nu am avut nici una, pe care l-am urmat la sugestia parintilor. Recunosc ca am folosit fotbalul ca scuza pentru a ma eschiva de la cursuri ori examene. Am terminat facultatea asta, dar nu voi practica niciodata avocatura. Acum fac ceva ce-mi place: Psihologia. Sunt studenta in anul trei si ma preocupa foarte mult ce voi face dupa ce o termin.

Dar intre Drept si modelling ai gasit vreo asemanare?
Pe vremea mea, asa era la moda. Sa faci Dreptul si sa fii model. Acum s-a schimbat moda. Tendinta e spre marketing. Am asistat la cateva castinguri si vreau sa-ti spun ca peste 80% din fetele care s-au prezentat acolo era studente la Marketing. Am observat ca in momentul de fata foarte putine "modele" se mai indreapta spre Facultatea de Drept. Dar peste vreo cinci-sase ani, cine stie care va fi moda.

Ce avantaje ti-a adus celebritatea? Ti s-a urcat vedetismul la cap?
Este o tampenie sa spui ca daca esti celebru esti dezavantajat. Nu pot spune ca m-am ales cu avantaje extraordinare, dar poate o sa ma ajute mai mult daca vreau sa emigrez. Nu stiu unde, inca nu m-am gandit serios la asta dar ma bate gandul. Foarte multi amici de-ai mei au plecat din tara. Cred ca si asta-i o moda. Mi-e dor de ei. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden