x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Monica Barladeanu

Patru intrebari pentru Monica Barladeanu

21 Feb 2004   •   00:00

Cea mai sexy vedeta tv. Spune ca nu o intereseaza barbatii bogati. Anul trecut a primit o scrisoare care a pus-o pe jar...

Esti o femeie foarte frumoasa. Te intereseaza doar barbatii bogatI?
Cei care ma curteaza nu sunt neaparat bogati sau nu asta e calitatea lor principala. Nu stiu daca greutatea portofelului mai conteaza atunci cand esti indragostita sau daca acelasi portofel te poate tine langa un barbat atunci cand nu-l mai iubesti. Cred ca as putea iubi un barbat interesant, talentat (oricare ar fi talentul lui), fara sa fac comparatii intre contul lui din banca si al altuia.

Ai primit vreodata amenintari? Cum te comporti in astfel de cazuri?
Am primit, in decembrie, scrisori de tot felul, pe adresa redactiei. Una dintre ele era chiar inspaimantatoare. Un domn din Buzau imi scria ca trebuie sa fim impreuna "pana cand moartea ne va desparti", ca ma asteapta la el si ca nu va renunta la mine cate zile va trai. I-am aratat-o producatorului meu, Catalin Mocanu, care m-a mai salvat. Am pus scrisoarea la pastrare, in caz ca voi pati ceva.

Ce tabieturi ai? Ce faci dimineata, dupa ce te trezesti din somn?
Diminetile mele incep invariabil la fel. Ma trezesc si pun cafeaua la fiert. Dar nu o beau fierbinte, ci o las sa se raceasca. Cobor din bloc si-mi cumpar toate ziarele. Asa m-am obisnuit, sa-mi beau cafeaua sau ceaiul in timp ce citesc presa centrala (nu ratez nici un ziar!), sunt la zi cu tot. Daca n-am timp sa beau cafeaua acasa, dupa ce termin treburile, intru intr-o cafenea si o beau acolo.

Lumea are impresia ca esti asaltata cu daruri scumpe. Asa e?
Valoarea cadourilor e uneori inestimabila prin circumstantele in care ti-au fost oferite. Daca e sa ma gandesc la un cadou care are dubla valoare, ei bine, acum doi ani, am primit o pereche de cercei cu diamante si smaralde care, sunt convinsa, valoreaza destul de mult, desi nu i-am evaluat niciodata. Nici n-ar fi frumos, nu-i asa? Pentru ca sunt speciali si au un model sofisticat, ii port rar. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden