x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Raluca Tanase

Patru intrebari pentru Raluca Tanase

25 Mar 2004   •   00:00

O Bambi indragostita pana peste urechi

  • Spuneai ca nu-ti plac fotbalistii, cum de te-ai amorezat tocmai de unul dintre ei?

    Se spune despre fotbalisti ca stau prost la capitolul sentimente. Tocmai de aceea eram atat de reticenta in privinta lor. Dar Niki mi-a demonstrat contrariul. Vorbeste foarte frumos cu mine, ma alinta, e foarte atent si stie cum sa ma surprinda. Imi place felul sau de a fi si m-au vrajit ochii lui superbi. Imi plac baietii cu ochii verzi, dar ai lui sunt cei mai frumosi din cati am vazut vreodata.

  • In zilele in care ai stat la Amsterdam, te-a plimbat cu limuzina?

    Ne-am plimbat, dar fara limuzina. In cele patru zile cat am stat in Amsterdam mi-a aratat orasul. Tot la o plimbare ne-am intalnit cu Ibrahimovici si cu Obodai, care au crezut initial ca Niki are doua iubite, caci au vazut-o si pe Denisa. A doua zi, la antrenamente, le-a explicat ca e sora mea. Am vizionat si unul dintre meciurile lui, insa la televizor. Auzeam doar Mitea, in rest, nu intelegeam nimic.

  • Crezi in dragostea prin intermediul televizorului si telefonului?

    Cred in dragostea la prima vedere. Iar daca vorbim despre relatia mea cu Niki, telefonul conteaza enorm. Cand ne-am intalnit prima oara aveam impresia ca il cunosc de o viata si asta pentru ca vorbisem foarte mult timp la telefon. El m-a vazut la tv, la o emisiune, si s-a indragostit pe loc. Iata asadar ca si dragostea prin intermediul televizorului este realizabila de vreme ce suntem impreuna.

  • Erai deja indragostita cand ai scris versurile melodiilor pe care i le-ai dedicat?

    Versurile piesei "Ochii verzi" au fost compuse de mine si de sora mea inainte sa-l cunosc pe Niki. In urma golului pe care el mi l-a dedicat, i-am dedicat si eu aceasta piesa, care i se potriveste de minune. S-a intamplat si ma bucur ca m-am indragostit de el. Este un sentiment nou pentru mine si nu cred ca dragostea poate fi programata in vreun fel. Avem o relatie speciala, in care distanta conteaza mai putin. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden